Çözüldü Red Dead Redemption 2 Türkçe yamada font hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
Epic Games indirimlerinden Red Dead Redemption 2 aldım. Türkçe yama kurdum ama font hatası alıyorum.

1641132349220.png

Burada Font Fix diyorum, düzeliyor ancak sonraki açışımda yine bozuk geliyor. Her seferinde bunu yapmak istemiyorum. Nasıl kalıcı bir çözüm elde edebilirim?

1641132393675.png

Çözüm
Epic Games indirimlerinden Red Dead Redemption 2 aldım. Türkçe yama kurdum ama font hatası alıyorum.

Eki Görüntüle 1259198

Burada font fix diyorum, düzeliyor ancak sonraki açışımda yine bozuk geliyor. Her seferinde bunu yapmak istemiyorum. Nasıl kalıcı bir çözüm elde edebilirim?

Eki Görüntüle 1259203

Burada çözümünü paylaşmıştım. Epic'te denemedim ama korsan ve Steam sürümü sorunsuz çalışıyor.

Eki Görüntüle 1259198

Burada font fix diyorum, düzeliyor ancak sonraki açışımda yine bozuk geliyor. Her seferinde bunu yapmak istemiyorum. Nasıl kalıcı bir çözüm elde edebilirim?

Eki Görüntüle 1259203

Burada çözümünü paylaşmıştım. Epic'te denemedim ama korsan ve Steam sürümü sorunsuz çalışıyor.

Çözüm
Benim attığım direkt post linki konudan bağımsız bir bakın isterseniz linke.
Dediğim gibi ilk önce oradan indirmiştim. Dosyalar aynıydı. Sol taraftakiler Discord'tan aldığım. Sağ taraf ise verdiğin linkten indirdiklerim.
1641136437803.png

Özel mesajları paylaşmak yasa dışı olmasa paylaşırdım.

Merhaba, kutucuklardan kurtulmak için font fixi aktif ettiğimde yükleme ekranında oyundan atıyor. Acaba bu sorunu yaşayan başka birileri var mı ? Çözen yazarsa sevinirim...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı