Epic Games indirimlerinden Red Dead Redemption 2 aldım. Türkçe yama kurdum ama font hatası alıyorum.
Burada Font Fix diyorum, düzeliyor ancak sonraki açışımda yine bozuk geliyor. Her seferinde bunu yapmak istemiyorum. Nasıl kalıcı bir çözüm elde edebilirim?
Burada font fix diyorum, düzeliyor ancak sonraki açışımda yine bozuk geliyor. Her seferinde bunu yapmak istemiyorum. Nasıl kalıcı bir çözüm elde edebilirim?
Burada font fix diyorum, düzeliyor ancak sonraki açışımda yine bozuk geliyor. Her seferinde bunu yapmak istemiyorum. Nasıl kalıcı bir çözüm elde edebilirim?
Dediğim gibi ilk önce oradan indirmiştim. Dosyalar aynıydı. Sol taraftakiler Discord'tan aldığım. Sağ taraf ise verdiğin linkten indirdiklerim.
Özel mesajları paylaşmak yasa dışı olmasa paylaşırdım.
Dediğim gibi ilk önce oradan indirmiştim. Dosyalar aynıydı. Sol taraftakiler Discord'tan aldığım. Sağ taraf ise verdiğin linkten indirdiklerim. Eki Görüntüle 1259289
Merhaba, kutucuklardan kurtulmak için font fixi aktif ettiğimde yükleme ekranında oyundan atıyor. Acaba bu sorunu yaşayan başka birileri var mı ? Çözen yazarsa sevinirim...
Merhaba, kutucuklardan kurtulmak için font fixi aktif ettiğimde yükleme ekranında oyundan atıyor. Acaba bu sorunu yaşayan başka birileri var mı ? Çözen yazarsa sevinirim...