Bilal Tice
Hectopat
Daha fazla
@Bilal Tice
Ben yazımda iktidarla alakalı bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. Bence sizin ciddi anlamda ekonomi ve siyasi alanda yetersizliğiniz yanında okuduğunu anlamada da probleminiz var. Lütfen yazdıklarımı tekrar okuyun. Ayrıca dolarla oynanmak isterse eziliyorsanız bunun sorumlusu ben değilimdir. Zamanında düşük faizlerle etrafa dolar saçılırken onları bilime, argeye, katma değeri yüksek projelere yatırmak yerine betonarmeye yatıran güruhtur bunun sorumlusu. Artık buradan da kim çıkıyorsa. Yorumu ben yapmıyorum ve dediğiniz gibi buradan siyasete de girmeyelim zaten teşekkürler.
Betonarmeye para yatırmak
Sadece şu videoyu izlemenizi öneririm.
Fiyatların Sony Türkiye ile alakası yok, fiyatlar Londra'dan Euro ile belirleniyor. Eğer bir Euro 5.27 TL olmasaydı oyun fiyatı da bu kadar çok olmazdı. Hatta videoyu izlersen Türkiye'ye özel indirimleri öğrenebilirsin.
PC oyuncusuyum, PS oyunu fiyatlarını uzun zamandır yakından takip etmiyorum, Steam'dan gördüğüm kadarıyla oyunların en ucuza satıldığı ülkelerden biriyiz ama maalesef alım gücümüz aşırı düşük. Euro'ya çevirirsek asgari ücretimiz 446 Euro bir şey yapıyor; bizi kıskanan Almanya'da bu fiyat 1498 Euro, İngiltere'de 1401 Euro.
Canım benim o videoları da izledim biliyorum londra kaynaklı olduğunu ama bak sende kendinle çelişiyorsun steam'in alım gücümüze göre fiyat belirlediğini görüyorsun aynısını diğer şirketlerde yapmalı işte. Asgari ücret 446 euro demişsin bize bu oyunları rahatlıkla alacak ücretler verilse bile oyunlara ödenen fiyatlar fazla. Bu yüzden işi bu kadar siyasileştirmeyelim diyorum. Sürekli yanlış anlaşılıyorum.
@Shimada Sensei Bak bir başka örnek Ps Store'da God of War DD Edition 149 TL. Dikkatini çekerim God of War gibi bir oyun.. Neymiş; Days of Play indirimiymiş
@Shimada Sensei Ve dikkat et oyun 20 Nisan'da çıktı. Hani bu 60 Euro muhabbeti? nerde kur?
Son düzenleme: