Red Dead Redemption 2 Unknow error ffffff

İşletim sistemi
Windows 10

Dahaka1500

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
3200 MHz Kingston 8x8 16 GB
Ekran kartı
AMD 6800 XT
İşlemci
Ryzen 5 3600x
Oyunu Epic Games üzerinden satın aldım. İnternette olan tüm çözümleri denedim. Dosya doğrulama, DirectX 12 - Vulkan. Hiçbir şekilde bir faydası yok. Oyuna girip 15-20 dakika oyunu oynuyorum, direkt oyun kitlenip unknow error fffff hatası alıyorum. Hiçbir şekilde bir çözüm bulamadım. 300 TL yazık vallahi, korsana hayırcılardanım ama 300 TL bayılıp oyunda bu hatayı alıp çözüm bulamamak...
Tüm çözüm videolarında crackle nasıl çözülebileceği anlatılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Oyunum Dediğim gibi orijinaldir.
Yardımı dokunacak kimse yokmu ???

Son düzenleme:
Oyunu Epic Games üzerinden satın aldım. İnternette olan tüm çözümleri denedim. Dosya doğrulama, DirectX 12 - Vulkan. Hiçbir şekilde bir faydası yok. Oyuna girip 15-20 dakika oyunu oynuyorum, direkt oyun kitlenip unknow error fffff hatası alıyorum. Hiçbir şekilde bir çözüm bulamadım. 300 TL yazık vallahi, korsana hayırcılardanım ama 300 TL bayılıp oyunda bu hatayı alıp çözüm bulamamak...
Tüm çözüm videolarında crackle nasıl çözülebileceği anlatılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Oyunum dediğim gibi orijinaldir.
Yardımı dokunacak kimse yok mu?

Çözdünüz mü hocam sorunu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı