Red Dead Redemption 2 vs. Witcher 3

Bence sadece oyun dünyasının değil herhangi bir hayali karakter olarak kitap ,film , mitoloji vs tarihin en iyi işlenmiş karekteridir. İnsanı bu kadar değiştiren ve etkiliyen bir karekter hatırlamıyorum.
Benim için Big Boss, Arthur'dan önde ama bu çok normal Big Boss 8 Arthur ise sadece 1 oyunda işlendi ki tek oyunda işlenmiş olmasına rağmen Big Boss kadar derin işlenmiş bir karakter.

Benim için Big Boss, Arthur'dan önde ama bu çok normal Big Boss 8 Arthur ise sadece 1 oyunda işlendi ki tek oyunda işlenmiş olmasına rağmen Big Boss kadar derin işlenmiş bir karakter.
Hocam MGS 5 de aşırı sönüktü ya. Yani bir düşünüyorum MGS 3 ve 4 de belki çok iyi bir ana karekter olabilir fakat bana bir Arthur Morgan etkisi hiç bir zaman yaşatmadı.

Hocam MGS 5 de aşırı sönüktü ya. Yani bir düşünüyorum MGS 3 ve 4 de belki çok iyi bir ana karekter olabilir fakat bana bir Arthur Morgan etkisi hiç bir zaman yaşatmadı.
MGS 5'de Big Boss yok çünkü Phantom Big Boss ile oynuyoruz Venom Snake olan.

Aynı türün oyunu değil o yüzden karşılaştırma yapmayı pek uygun bulmuyorum. İkisi de kendi dalında iyi oyunlar.

İki oynunuda oynadım. RDR 2'yi 4 kez bitirdim. Şimdilerde bir gün Witcher 3 indirdim. Fakat oyun bana aşırı sıkıcı geldi. 2 saat oynadım ve dayanamayıp alt F4 yapıp oyundan çıktım ve sildim. Açık dünyada iksir yapmak, kılıç falan geliştirmek canavar kesmek bana aşırı sıkıcı geldi. Bu olay bana RDR 2 de olmuştu. RDR 2'yi 2 saat oynayıp bırakmıştım. 3 ay boyunca oynamadım. 3 ay sonra tekrar bir şans vereyim dedim ve tekrar oynamaya başladım PS4'te. Ve oyunda belirli bir yerden sonra aşırı keyif almaya başladım. Ve oyunu 4 kez bitirdim. Ama Witcher 3 bana aşırı sıkıcı geliyordu. Bana sorarsanız RDR 2 gibi bir oyun bir daha kolay gelmez. Witcher 3 abartıymış ben bunu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…