FatihAktay Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 46 28 Ocak 2022 #1 Merhaba bildiğiniz gibi şu an Epic Games'te indirim kuponu var Cyberpunk 2077+RDR2 150 civarı oluyor ama böyle bir şey gördüm doğru olabilir mi? SA-MP/MTA/RAGE-MP/FiveM/AltV Sunucuları - www.rockstartr.com SAMP Sunucuları, RAGEMP Sunucuları, MTA Sunucuları, FiveM Sunucuları, Roleplay Sunucuları, Freeroam Sunucuları, AltV Sunucuları www.rockstartr.com Ona göre almayı düşünüyorum da.
Merhaba bildiğiniz gibi şu an Epic Games'te indirim kuponu var Cyberpunk 2077+RDR2 150 civarı oluyor ama böyle bir şey gördüm doğru olabilir mi? SA-MP/MTA/RAGE-MP/FiveM/AltV Sunucuları - www.rockstartr.com SAMP Sunucuları, RAGEMP Sunucuları, MTA Sunucuları, FiveM Sunucuları, Roleplay Sunucuları, Freeroam Sunucuları, AltV Sunucuları www.rockstartr.com Ona göre almayı düşünüyorum da.
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #2 FatihAktay dedi: Merhaba bildiğiniz gibi şu an Epic Games'te indirim kuponu var Cyberpunk 2077+RDR2 150 civarı oluyor ama böyle bir şey gördüm doğru olabilir mi? SA-MP/MTA/RAGE-MP/FiveM/AltV Sunucuları - www.rockstartr.com SAMP Sunucuları, RAGEMP Sunucuları, MTA Sunucuları, FiveM Sunucuları, Roleplay Sunucuları, Freeroam Sunucuları, AltV Sunucuları www.rockstartr.com Ona göre almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Bathesda'yı, Activision Blizzard'ı vb. almasından ötürü bir Xbox kullanıcısı olarak zaten keyfime diyecek yok bir de RDR 2 Game Pass'e gelirse her yerime Microsoft adamdır yazdırırım herhalde
FatihAktay dedi: Merhaba bildiğiniz gibi şu an Epic Games'te indirim kuponu var Cyberpunk 2077+RDR2 150 civarı oluyor ama böyle bir şey gördüm doğru olabilir mi? SA-MP/MTA/RAGE-MP/FiveM/AltV Sunucuları - www.rockstartr.com SAMP Sunucuları, RAGEMP Sunucuları, MTA Sunucuları, FiveM Sunucuları, Roleplay Sunucuları, Freeroam Sunucuları, AltV Sunucuları www.rockstartr.com Ona göre almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Bathesda'yı, Activision Blizzard'ı vb. almasından ötürü bir Xbox kullanıcısı olarak zaten keyfime diyecek yok bir de RDR 2 Game Pass'e gelirse her yerime Microsoft adamdır yazdırırım herhalde
AkuTank Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 1.432 Çözümler 26 28 Ocak 2022 #3 Hocam şimdi ne desek yalan olur.Lakin Activision'dan sonra böyle bir hamle de yaparsa..
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 28 Ocak 2022 #4 FatihAktay dedi: Merhaba bildiğiniz gibi şu an Epic Games'te indirim kuponu var Cyberpunk 2077+RDR2 150 civarı oluyor ama böyle bir şey gördüm doğru olabilir mi? SA-MP/MTA/RAGE-MP/FiveM/AltV Sunucuları - www.rockstartr.com SAMP Sunucuları, RAGEMP Sunucuları, MTA Sunucuları, FiveM Sunucuları, Roleplay Sunucuları, Freeroam Sunucuları, AltV Sunucuları www.rockstartr.com Ona göre almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam bu haberin tarihi 1 sene önce. Gelebilir gelmesine de bu habere dayalı karar vermeyin.
FatihAktay dedi: Merhaba bildiğiniz gibi şu an Epic Games'te indirim kuponu var Cyberpunk 2077+RDR2 150 civarı oluyor ama böyle bir şey gördüm doğru olabilir mi? SA-MP/MTA/RAGE-MP/FiveM/AltV Sunucuları - www.rockstartr.com SAMP Sunucuları, RAGEMP Sunucuları, MTA Sunucuları, FiveM Sunucuları, Roleplay Sunucuları, Freeroam Sunucuları, AltV Sunucuları www.rockstartr.com Ona göre almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam bu haberin tarihi 1 sene önce. Gelebilir gelmesine de bu habere dayalı karar vermeyin.