Red Dead Redemption 2 Xbox Series S'te nasıl gözüküyor?

Zaten Series S 4K konsolu değil. Microsoft'un da böyle bir iddiası yok. 4K için PS5 veya Series X gerekir. 1440P'de ise güzel olur.

Dostum alacaksan RDR 2 alma. Oyun optimize değil. Yerdeki çamurlar, uzaktaki nesneler çok kötü gözüküyor. Ben aldım iade ettim. 1080p için dedim bunları. Ama 2K da çok aman aman bir görüntü olmaz. Çünkü oyun One X portundan çalışıyor.

Evet yeni nesil için iyileştirme olmadığını biliyorum. Sadece bazı insanlar çamur gibi göründüğünü bazıları ise çok iyi olduğunu söylüyor ben 4K TV'de nasıl göründüğünü merak ediyorum.

Fazla uzaklar renderlenmiyor hocam, çamurlarda pek sıkıntım yok gibi çamurlar iyi. Genel olarak iyi hocam hikayesi için oynar bitirirsiniz, Next gen için port gelince de o şekilde tekrar oynarsınız. Alan hep karda bence.

Yalan söylüyorsun demedim ki anlıyorum dedim.

Ben de sana sen benim dediklerime yalan diyorsun demedim.

HDR özelliği varsa daha iyi gözükür. Yoksa dediğim gibi dandik oluyor.

HDR var çok şükür. Sanırsam satın alıcam oyunu beğenmiyceğimi sanmıyorum series s i yeni aldım daha geçen ay tüplü monitörde Nfs most wanted oynuyordum bugün rdr 2 oynayınca budistlikten hak din İslama geçmiş gibi oldu. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…