Çözüldü Red Dead Redemption 2 yanıt vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Cristiano.Amett

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz
RTX 3050Tİ
16Gb Ram
500GB SSD
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB 3200MHz
Ekran kartı
RTX 3050Tİ LAPTOP GPU
İşlemci
İ5-11400H
Oyunun ana hikayesini birkaç ay önce bitirdim ve tekrardan başlamak istedim. Yeni save açıp oyunun ilk ara sahnesini geçip dutch ile karda atımızla yürüdüğümüz sahneye geldiğimde oyun birden dondu ve "Red Dead Redemption 2 yanıt vermiyor" diye bir hata aldım. Diğer save de John ile açık dünyada gezerken bir sıkıntı olmuyor ama yeni save açtığımda hep aynı yerde oyun hata veriyor. Ekran kartına undervolt yapmıştım ondan olabileceğini düşünüp undervoltu kapatıp girdiğimde de aynı sorunla karşılaştım. Bunun sebebini ve çözümünü bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sıcaklıktan dolayı olabilir mi?

Şu an oyundan yeni çıktım John ile dolaşırken de aynı sorun ortaya çıktı. Sizin dediğiniz sıcaklık undervolt kapalı olduğundan dolayı oluyor demin undervolt açıkken John ile dolaşırken 70 derecelerde yine aynı hata oldu.

Oyun otomatik bütün ayarları ultraya çekiyormuş. Bu da çok fazla VRAM kullanımı yarattığı için oyundan atıyormuş.
Sıcaklıktan dolayı olabilir mi?

Şu an oyundan yeni çıktım John ile dolaşırken de aynı sorun ortaya çıktı. Sizin dediğiniz sıcaklık undervolt kapalı olduğundan dolayı oluyor demin undervolt açıkken John ile dolaşırken 70 derecelerde yine aynı hata oldu.

Oyun otomatik bütün ayarları ultraya çekiyormuş. Bu da çok fazla VRAM kullanımı yarattığı için oyundan atıyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam aynı sorun bende de var sürekli oyundan atıyor ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…