Arkadaşlar sistemim: RX570 RAM: 8 GB, i7-4770K. Red Dead Redemption'da "your computer does not meet the minimum recommended" uyarısı veriyor ve oyuna girmiyor çözümü nedir?
Belgelerim>Rockstar Games>Red Dead Redemption 2>settings oradan system.xml adlı dosyayı not defteri ile aç en aşağıya in windowed value olacak onu 0 ise 1 yap. Birde bunu dene.
Belgelerim>Rockstar Games>Red Dead Redemption 2>settings oradan system.xml adlı dosyayı not defteri ile aç en aşağıya in windowed Value olacak onu 0 ise 1 yap. Bir de bunu dene.
Radeon ayarlarından sanırım yüksek performans seçiliyordu. Bunun dışında BIOS'tan işlemcinin grafik birimini devre dışı da bırakabilirsin. Ufak bir Google araştırmasıyla bunları öğrenebilirsin.
Aynı şeyi birkaç saat önce yaşadım GTA 5 oynuyordum bir anda elektrik gitti oyundayken sonra elektrik geldiği gibi fişi takıp bilgisayarı açtım RDR2'ye gireyim dedim bu hatayla karşılaştım. Bir şey daha ekliyeyim sabah RDR2'yi parıl parıl oynuyordum bir sorun yoktu yani.
Aynı şeyi birkaç saat önce yaşadım GTA 5 oynuyordum bir anda elektrik gitti oyundayken sonra elektrik geldiği gibi fişi takıp bilgisayarı açtım RDR2'ye gireyim dedim bu hatayla karşılaştım. Bir şey daha ekliyeyim sabah RDR2'yi parıl parıl oynuyordum bir sorun yoktu yani.