Red Dead Redemption 2'de bazen kaplamalar bozuluyor

İşletim sistemi
Windows 10

hsnemr07

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2019
Mesajlar
43
RDR2'de bazı yerlerde oyunun tüm kaplamaları yavaş yavaş gidiyor çoğu şey sapıtıyor ve ESC'ye basınca ayarlar menüsü gelmiyor. Grafik ayarlarını düşürdüm fakat gene aynı sorun var. Konu hakkında bilgisi olup yardımcı olabilecek var mı? (sistem özellikleri GTX 1650 i5 10.nesil 8 GB RAM )
 
Rockstar Games gerçekten gördüğüm en rezalet oyun yapımcısı, 5 gün boyunca GTA 5'in inmesini bekledim ve halen 1 gündür oyunu oynamaya çalışıyorum. Rezalet ötesi.

Büyük ihtimal yaşın falan küçük şöyle söyleyeyim. Oyun 5 günde indiyse ve açılmıyorsa bunun sorumlusu Rockstar değil senin tost makinen.
 
Büyük ihtimal yaşın falan küçük şöyle söyleyeyim. Oyun 5 günde indiyse ve açılmıyorsa bunun sorumlusu Rockstar değil senin tost makinen.
Yaşım 26 dostum, internet hızı ile rockstarın bir alakası yok elbette ancak 4 gün beklediğim ve oynayamadığım halde elimden hiçbir şeyin gelmiyor oluşu beni üzüyor.
 
Yaşım 26 dostum, internet hızı ile Rockstar'ın bir alakası yok elbette ancak 4 gün beklediğim ve oynayamadığım halde elimden hiçbir şeyin gelmiyor oluşu beni üzüyor.

26 mı hadi ya bak sen. Dediğim gibi bunu şirketle alakası yok bilgisayarın kötü işte o kadar.
 
Ne yazık ki gerçek, 200 lira verdiğim ve 4 gün boyunca inmesini beklediğim oyunu bugün oynayamadım. Yapmadığım işlem kalmadı ve oyun kendi kendine kapanıp duruyor. Rockstar Support ile iletişim kurmaya çalışıyorum ama nafile, rezalet ötesi!

Konu açsaydınız arkadaşlar sizin ile ilgilenir ayrıca tekrar söylüyorum internetinizin yavaş olması Rockstar'ın suçu değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı