Red Dead Redemption 2'de Chapter 4 sonrası at kayboldu

• Konuyu başlatan Ekk4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 74

Ekk4

Centipat
Daha fazla  
Hikaye modu oynarken chapter 4 sahnesine giriş yaptım, büyük bir şehir. Atım da sanırım kampta kalmıştı ya da o anda atımın üstündeydim birkaç görev yaptıktan sonra at bir anda gitti, başka bir at ile devam etmeye başladım. Ne olduğunu bilmiyorum, eski atımı nereden bulabilirim?

Ekran görüntüsü 2026-01-03 122846.png Ekran görüntüsü 2026-01-03 122831.png

Soldaki ilk atım sağdaki yeni gelen.

Son düzenleme:
Ahırda yoksa geçmiş olsun.

Neden durduk yere böyle bir şey olur ki?
Göreve girdiğim anda atım benden biraz uzaktı üstünde eyeri vardı ama görev devam ederken ata binmem gerekiyordu at direk değişti başka bir at geldi sebebini bilmiyorum.

Eyer koymadıysan yanından uzaklaşınca kayboluyor ahırda kaydetmişsen ahırda olabilir.

Eğeri vardı. Ahırda da baktım yok. Ahırdan ahıra değişir mi yoksa her ahır aynı mı?

Neden durduk yere böyle bir şey olur ki?
Göreve girdiğim anda atım benden biraz uzaktı üstünde eyeri vardı ama görev devam ederken ata binmem gerekiyordu at direk değişti başka bir at geldi sebebini bilmiyorum.

Eğeri vardı. Ahırda da baktım yok. Ahırdan ahıra değişir mi yoksa her ahır aynı mı?
her ahır aynı at kaybolmadan önceki kayıt dosyanızı açıp oyuna devam edebilirsin atın gitmesini istemiyorsan bug olmuştur muhtemelen

Her ahır aynı at kaybolmadan önceki kayıt dosyanızı açıp oyuna devam edebilirsin atın gitmesini istemiyorsan bug olmuştur muhtemelen.

Eski save almayı deniyordum zatende yanlışlıkla eski Save'i yüklemek yerine üstüne yeni Save'i yazdım artık eski save de yok mecbur başka bir at alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı