Red Dead Redemption 2'de cinsellik var mı?

İlk bölümlerde Sean'ı kurtardıktan sonra parti veriyorlar kampta 5-10 dakika Sean'ı takip edin Karen ile çadırın içinde birşeyler yaptıklarını görürsünüz. 😂

Arhtur'un kuşu kalkmıyormuş.

Hayır eğer arthurun kafası tam gitmeden Lenny'i ilk bul dediğinde girer isek 1 erkek ve 1 kadın var. 2. bul dediğinde girer isek lenny gözükme sebebi arthurun kafası tam gittiği için herkesi lenny olarak görmesi.
O sahnede ben bı adama baktım, bı kadına baktım herkesi Lenny gibi gördüğümüzü anlayana kadar aklım bı gitti

Konu bayağı önce açılmış ama ben yine yazmak istedim. Oyun GTA gibi değil cinsel içerikli şeyler var ama çok az. Oyunun bir görevinde
ana karakter ve Lenny isimli yan karakterlerle bir bara gidiyor sabahtan akşama kadar içip sarhoş oluyoruz. Ana karakter Arthur tam olarak sarhoş olmadan mayışmış bir hâldeyken üst kattaki arka odalardan birine girerseniz bi' adamın mala vurduğunu görürsünüz. Eğer karakter tam sarhoş olduğunda tekrar o odaya girerseniz kadında, adamda oyunun ana karakteri sarhoş olduğu için yüzleri Lenny olarak gözükecektir.
Açık dünyada ise çıplak dolaşan mağara adamı var ona da rastlarsınız artık. Onun dışında benim gördüğüm Strawberry kasabasında gece saatlerinde (farklı kasabalarda da olabilir rastgele çıkabilir) bir kadın bir evde bir adama değişik şeyler yapıyor evin camından görebiliyoruz kadın bizi farkederse pompalıyla ateş ediyor. Merâk etmeyin o kadar abartılı şeyler yapmıyor kadın. Onun dışındaki gözlemlediğim bir şey yok. Seks falan yok Witcher, Cyberpunk, GTA V'deki gibi değil oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı