Red Dead Redemption 2'de donma hatası

Daha fazla  
Red Dead Redemption 2 chapter 3'te tarla yakma görevinde oyunum donuyor her seferinde ben save dosyasını buraya atsam siz o bölümü gecip tekrar bana atar mısınız kendi saveimden devam etmek istiyorum.

Hocam link bozulmuş aynı sorun şimdi bende de oluyor varsa tekrar atabilir misiniz?
Hocam en güzeli şuan ki save'inizi atmanız ve bizim ise onun üzerinden oyuna devam etmemiz olur. Eğer konu sahibi olan arkadaşın save'ini atarsam bir sürü şey değişecektir. Tek sıkıntı ise bende RDR 2 yüklü değil. Haftaya pazar en erken yükleyebilirim.

Hocam en güzeli şu anki save'inizi atmanız ve bizim ise onun üzerinden oyuna devam etmemiz olur. Eğer konu sahibi olan arkadaşın Save'ini atarsam bir sürü şey değişecektir. Tek sıkıntı ise bende RDR 2 yüklü değil. Haftaya pazar en erken yükleyebilirim.

Hocam ben bu sorunu bu konu başlığından önce yaşamıştım ve çözemeyip oyunu silmiştim save dosyam da yok o yüzden. Sizin bilgisayarınızda o dosya hala varsa diye sormuştum. Yoksada sorun değil chapter 3'ün başından bir save bulup oynarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı