Red Dead Redemption 2'de düşük gecikme almak

İşletim sistemi
Windows 11

mesut daşkan

Zeptopat
Daha fazla  
Anakart
TUF B450
Selamünaleyküm iyi sosyaller;

Red Dead Redemption 2'de 25-35 arası düşük gecikme performansı alıyorum ve bu oyunumu çok etkiliyor, normal düz giderken bir şey yok fakat mousu sağa sola hızlı çevirdiğimde droplar alıyorum. Keza ateş ettiğimde de bazen droplar alıyorum. Bunun sebebi nedir? VRAM 5.000 olunca daha çok artıyor droplar, MSAA'yı açmaya kalksam 2X veya 4X bu sefer düşük gecikme daha çok artıyor. Sorun nerede? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Sistemim = MSI RTX 3060 Ti, Ryzen 5 5500, 16 GB RAM, SSD yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2'de grafik ayarlarını kurcalarsan işin içinden çıkamazsın. NVIDIA'nın optimize ayarlarında başlat oyunu ve öyle devam et. Grafiklere ne kadar çok takılırsan oyun zevkin o kadar bayatlar.

NVIDIA'nın optimize ayarları çok kötü tek amacı 60 FPS değerlerinde yapmak oyunu.

NVIDIA'nın ayarları iyi değil zaten ama RDR2'de gelişmiş ayar seçeneklerini açıp kurcalarsan kafayı yersin. Zamanında saç baş yolduğum için biliyorum.

Karışık değil internette bir sürü video var hangi ayarın ne işe yaradığını ne kadar performansa etkisi olduğunu gösteriyor öğrenmesi zaman alır sadece. O ayarlar sayesinde 1050 ile 60 FPS alabiliyorum zaten :)

RDR2'de grafik ayarlarını kurcalarsan işin içinden çıkamazsın. Nvidia'nın optimize ayarlarında başlat oyunu ve öyle devam et. Grafiklere ne kadar çok takılırsan oyun zevkin o kadar bayatlar.
inanırmısın 1 haftadır grafik ayarlarında takılmaktan oyunu oynayamadım denemediğim yol kalmadı ultrada dropsuz bi oyun oynayamadım , şöyle bir durumda var bazı chapterlarda ful + ful ultrada yağ gibi akıyordu chapter geçince özellikle saint denisde droplar yükseldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı