hellomister
Hectopat
Belki Arthur manevi değeri var diye satmak istemiyor olabilir.(Çünkü fencelerde satılmıyormuş.)
Hocam satılamayan bir öğe olabilir.Olmuyor.
Manevi değeri olan oyunun başında aldığımız bir kalem var onu 10 dolara satabiliyoruz aynı zamanda bu elmas broşu bize borçlu olan kişiyi zorlayıp onun bir mezar açmasını sağlayıp öyle aldık, manevi değeri olduğunu sanmıyorum.Belki Arthur manevi değeri var diye satmak istemiyor olabilir.(Çünkü fencelerde satılmıyormuş.)
Borç olarak aldığımız birşey olduğu için mantıken satılması lazım ama.Hocam satılamayan bir öğe olabilir.
Kampa bağışlamanız gerekiyor olabilir.Manevi değeri olan oyunun başında aldığımız bir kalem var onu 10 dolara satabiliyoruz aynı zamanda bu elmas broşu bize borçlu olan kişiyi zorlayıp onun bir mezar açmasını sağlayıp öyle aldık, manevi değeri olduğunu sanmıyorum.
Borç olarak aldığımız birşey olduğu için mantıken satılması lazım ama.
Onu da denedim.Kampa bağışlamanız gerekiyor olabilir.
O zaman satılmaz hocam bir şey yapılmaz ona.Onu da denedim.
Kamp için almadım, ve kampa bağışlamayı da denedim olmuyor.O eşyayı kamp için aldın ve kampa bağışlamalısın, satamıyorsun. Kampa bağışla sen de kendi payını alacaksın zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.