Ahmetcan07 Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #1 Herkese iyi forumlar. Bugün Epic Games'den RDR 2 aldım. Oyunu kurdum, açılıyor, bir problem yok ama Türkçe yama yapacağım zaman RDR 2 Launcher gerekli ama Launcher yok. Ne yapmam lazım? Oyunu silip tekrar yükledim, yine Launcher gelmedi.
Herkese iyi forumlar. Bugün Epic Games'den RDR 2 aldım. Oyunu kurdum, açılıyor, bir problem yok ama Türkçe yama yapacağım zaman RDR 2 Launcher gerekli ama Launcher yok. Ne yapmam lazım? Oyunu silip tekrar yükledim, yine Launcher gelmedi.
rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.792 Çözümler 2 18 Temmuz 2021 #2 Rockstar Launcher kurulu mu? Ben Steam üzerinden oynuyorum, onun üzerinden açıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Ahmetcan07 Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #3 rainman23 dedi: Rockstar Launcher kurulu mu? Ben Steam üzerinden oynuyorum, onun üzerinden açıyor. Genişletmek için tıkla... Rockstar Launcher kurulu sorun Epic Games Launcher veya Rockstar Launcher değil oyun klasörünün içindeki Launcher.exe yok kardeşim. Artı 0 Eksi
rainman23 dedi: Rockstar Launcher kurulu mu? Ben Steam üzerinden oynuyorum, onun üzerinden açıyor. Genişletmek için tıkla... Rockstar Launcher kurulu sorun Epic Games Launcher veya Rockstar Launcher değil oyun klasörünün içindeki Launcher.exe yok kardeşim.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 18 Temmuz 2021 #4 Rockstar kurman lazım o şart oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS Ahmetcan07 Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #5 dertlioyuncu dedi: Rockstar kurman lazım o şart oluyor. Genişletmek için tıkla... Kurulu oyun açılıyor sadece Türkçe yamanın çalışması için launcher.exe lazım oda yok. Artı 0 Eksi
dertlioyuncu dedi: Rockstar kurman lazım o şart oluyor. Genişletmek için tıkla... Kurulu oyun açılıyor sadece Türkçe yamanın çalışması için launcher.exe lazım oda yok.