Red Dead Redemption 2'den kareler 2

Çok oldu bitireli bu oyun değil bir film gibi... Fotağraflar fena değil

Çöp sistemde zor bela oynamıştım ilerideiyi bir sistem alırsam tekrar deneyeceğim.

Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?

Monitörün arkasında aydınlatma var. Ekstra bir şey almadım.
O akıllı Philips ışıklarla RDR2 keyfi bambaşka olurdu eğer olsaydı. Bende de yok :D

Ekleme:
IMG_2603.jpeg

IMG_3501.jpeg
IMG_3499.jpeg

Oyunun karanlık yüzünü görüyorum. Vestern filmi izlediyseniz orada bu kadar karanlık görüntü yoktur. Ama savaş sahneleri birebir aynı.

O akıllı Philips ışıklarla RDR2 keyfi bambaşka olurdu eğer olsaydı. Bende de yok :D
Kapalı kullanıyorum desem? 😂 Benim için ışıkların önemi yok.

Benim monitörüm kötü, bu kadar detay göstermiyor ya. OLED monitörle oynamak vardı birde :D

Neden ki? Açık olsa ne zararı var 😭
Umarım herkes oled sahibi olur. Kontrast oranı ve siyahların görüntüye etkisi devasa. Sanki yeni bir oyun oynuyormuşsun gibi yapıyor.

Dikkatimi dağıttığı için kapattım. 😁

Umarım herkes oled sahibi olur. Kontrast oranı ve siyahların görüntüye etkisi devasa. Sanki yeni bir oyun oynuyormuşsun gibi yapıyor.

Dikkatimi dağıttığı için kapattım. 😁
İnanılmaz iyi olurdu. 2 sene önce Mediamarkt'ta 43 inçlik uzun bir OLED monitör görmüştüm, cam gibiydi vallahi. Lenovo G24-20 kullanıyorum cidden ekran soluk, çok bir şey anlamıyorum yani. HDR açmıştım bir ara ama fark ettim ki daha kötü oluyor, monitörüm HDR için fazla kötü.

İnanılmaz iyi olurdu. 2 sene önce Mediamarkt'ta 43 inçlik uzun bir OLED monitör görmüştüm, cam gibiydi vallahi. Lenovo G24-20 kullanıyorum cidden ekran soluk, çok bir şey anlamıyorum yani. HDR açmıştım bir ara ama fark ettim ki daha kötü oluyor, monitörüm HDR için fazla kötü.
Renk gamutu yüksek modellerde ekran soluk durmaz ama görüntü de oled gibi olmaz maalesef.

Mesela bu İPS monitör ama aşırı canlı gözüküyor. Ortalamanın altında siyah performansı olmasına rağmen hemde.
IMG_3881.jpeg

IMG_3878.jpeg

IMG_3875.jpeg

Oyundaki şu muazzam grafiğe ve gerçekçiliğe bakın...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı