Çok oldu bitireli bu oyun değil bir film gibi... Fotağraflar fena değil
Çöp sistemde zor bela oynamıştım ilerideiyi bir sistem alırsam tekrar deneyeceğim.
O akıllı Philips ışıklarla RDR2 keyfi bambaşka olurdu eğer olsaydı. Bende de yokMonitörün arkasında aydınlatma var. Ekstra bir şey almadım.
Red Dead Redemption 2’den kareler
Not: Ekran görüntülerinin hepsi bana aittir. Bazı ekran görüntüleri kalitesiz çıkmış olabilir, aslında benim ekranımda çok kaliteli gözükmesine rağmen (AMD Akıllı Görüntü Keskinleştirme ve Görsel Detayları Arttırma teknolojisini kullanıyorum). Daha fazla ekran görüntüsü görmek istiyorsanız...www.technopat.net
Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?
Kapalı kullanıyorum desem?Red Dead Redemption 2’den kareler
Not: Ekran görüntülerinin hepsi bana aittir. Bazı ekran görüntüleri kalitesiz çıkmış olabilir, aslında benim ekranımda çok kaliteli gözükmesine rağmen (AMD Akıllı Görüntü Keskinleştirme ve Görsel Detayları Arttırma teknolojisini kullanıyorum). Daha fazla ekran görüntüsü görmek istiyorsanız...www.technopat.net
Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?
O akıllı Philips ışıklarla RDR2 keyfi bambaşka olurdu eğer olsaydı. Bende de yok
Saint Denis gece çok güzel gözüküyor ya..
Benim monitörüm kötü, bu kadar detay göstermiyor ya. OLED monitörle oynamak vardı birde
Neden ki? Açık olsa ne zararı varKapalı kullanıyorum desem?Benim için ışıkların önemi yok.
Umarım herkes oled sahibi olur. Kontrast oranı ve siyahların görüntüye etkisi devasa. Sanki yeni bir oyun oynuyormuşsun gibi yapıyor.Benim monitörüm kötü, bu kadar detay göstermiyor ya. OLED monitörle oynamak vardı birde
Neden ki? Açık olsa ne zararı var
İnanılmaz iyi olurdu. 2 sene önce Mediamarkt'ta 43 inçlik uzun bir OLED monitör görmüştüm, cam gibiydi vallahi. Lenovo G24-20 kullanıyorum cidden ekran soluk, çok bir şey anlamıyorum yani. HDR açmıştım bir ara ama fark ettim ki daha kötü oluyor, monitörüm HDR için fazla kötü.Umarım herkes oled sahibi olur. Kontrast oranı ve siyahların görüntüye etkisi devasa. Sanki yeni bir oyun oynuyormuşsun gibi yapıyor.
Dikkatimi dağıttığı için kapattım.
Renk gamutu yüksek modellerde ekran soluk durmaz ama görüntü de oled gibi olmaz maalesef.İnanılmaz iyi olurdu. 2 sene önce Mediamarkt'ta 43 inçlik uzun bir OLED monitör görmüştüm, cam gibiydi vallahi. Lenovo G24-20 kullanıyorum cidden ekran soluk, çok bir şey anlamıyorum yani. HDR açmıştım bir ara ama fark ettim ki daha kötü oluyor, monitörüm HDR için fazla kötü.