Red Dead Redemption 2'ye tekrar başlamak sarar mı?

Bir de ben düşük onur ile tekrar başlamaya karar versem oyunun sonunu biliyorum (Arthur'un düşük onurlu sonunu)bu biraz sıkılmaya götürmez mi oyuncuyu.

Nasıl yani? aslında çok da bir şey fark etmeyecek.

Yani sonunda ne olacağını biliyorum. Sonuçtabilmek insandaki hevesi biraz daha azaltmaz mı? Bir de düşük onurla oynamaya başlasam dediğiniz gibi çok bir şey fark etmeyecek tekrar başlasam eskisi gibi sararmı.

Yani sonunda ne olacağını biliyorum. Sonuçtabilmek insandaki hevesi biraz daha azaltmaz mı? Bir de düşük onurla oynamaya başlasam dediğiniz gibi çok bir şey fark etmeyecek tekrar başlasam eskisi gibi sararmı.
Farklı oyunlar koyun araya, bol bol farklı oyun film falan bitirin. Birazda zaman koyun 1 yıl falan (mümkünse daha fazla) unutun bayağı ondan sonra tekrar dönün.

Arkadaşın bahsettiği karakterin ağırlığı. RDR2 oynarken tek sevmediğim karakterin akıcı olmaması. Geri kalan şeyler çok iyi, mesela vuruş hissi harika.
Karakterde hiçte ağırlık yok olması gereken neyse o. Vahşi batıyı iyi işlemişler bu oyuna. Gram ilgisi bilgisi olmayanlar karakter ağır demesin burda. Bazı yerlerde görüyorum, Hayvan'ın derisini yüzmeyi de laf ediyorlar. arkadaşım burada ne bekleniyor? Karakter hayvan'ın derisini soyduğunda 2x hızlandırılmaya alınması mı bekleniyor? Aynı zamanda Sadece hikaye değil, açık dünya oyunu.

Bu oyundan bıkılacak gibi değil. Senaryo dışı oynasanız bile eğlenecek çok şey var. Ben geçenlerde tekrar yükledim. Soygun yapmak, avcılık yapmak, keşfedilecek herşeyi keşfetmek, skill yapmak, yan görevleri yapmak. Daha eğleneceğim çok şey var

Karakterin akıcı olmaması, kontrollerin rahat hissedilmediğini söylemek bilgisizlik mi oluyor? Tamam.

Farklı oyunlar koyun araya, bol bol farklı oyun film falan bitirin. Birazda zaman koyun 1 yıl falan (mümkünse daha fazla) unutun bayağı ondan sonra tekrar dönün.
Hocam RDR 2 gibi oyunları unutmak pek mümkün değil. Onun için araya ne kadar zaman koyarsa koysun gene unutmayacak. Ben arka arkaya 3 kere bitirdim, her seferinde bir önceki oynayışımda yapmadığım ara görevleri yaptım. Bu şekilde çok daha eğlenceli oluyor.

Nasıl? Oğlum çok sıkıcı oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…