Red Dead Redemption 2'ye tekrar başlamak sarar mı?

Hocam RDR 2 gibi oyunları unutmak pek mümkün değil. Onun için araya ne kadar zaman koyarsa koysun gene unutmayacak. Ben arka arkaya 3 kere bitirdim, her seferinde bir önceki oynayışımda yapmadığım ara görevleri yaptım. Bu şekilde çok daha eğlenceli oluyor.
Yeterince zaman koyarsa çok fazla görev var, illa ki bazılarını unutacaktır. Tabii ki oyunun sonunu falan unutması için alzheimer olması gerekiyor, ancak yan görevleri, ana görevleri falan unutur. Hepsini unutmasa dahi yine de bazılarını unutacaktır, ki unutsa bile keyif verici bence.

Yeterince zaman koyarsa çok fazla görev var, illa ki bazılarını unutacaktır. Tabii ki oyunun sonunu falan unutması için alzheimer olması gerekiyor, ancak yan görevleri, ana görevleri falan unutur. Hepsini unutmasa dahi yine de bazılarını unutacaktır, ki unutsa bile keyif verici bence.
Hocam valla arka arkaya bile çok güzel gidiyor. 3 kere bitirdim şimdi gene başlamayı düşünüyorum.

O ilk hevesi ve zevki vermesi imkansız gibi bir şey. Ancak yine de 2.kere de eğlendirerek oynatacak bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Karakterin akıcı olmamasından kastın nedir? 🤣Ağır ağır yürümesi mi? Karakterimiz kovboy, ona göre ayarlayıp, ölçüp, biçmişler. azıcık oyun türüne adapte olun.
Gerçekten ya, arkadaşım RDR2'yi Elden Ring ile karşılaştırdı. Yok orada W bastığın gibi at ilerliyormuş, hemen yürüyebiliyormuşsun, öyle olmalıymış her oyun. Gerçek hayatta direkt koşmaya başlayabiliyor musun? Direkt yürüyebiliyor musun? RDR2 gerçekçi olmaya çalışmıyor mu? E o zaman karakterin ağır olması bir sorun teşkil etmiyor, kaldı ki zaten 1.85 100 kg maşallah ayı gibi bir adam.

Gerçekten ya, arkadaşım RDR2'yi Elden Ring ile karşılaştırdı. Yok orada W bastığın gibi at ilerliyormuş, hemen yürüyebiliyormuşsun, öyle olmalıymış her oyun. Gerçek hayatta direkt koşmaya başlayabiliyor musun? Direkt yürüyebiliyor musun? RDR2 gerçekçi olmaya çalışmıyor mu? E o zaman karakterin ağır olması bir sorun teşkil etmiyor, kaldı ki zaten 1.85 100 kg maşallah ayı gibi bir adam.
RDR 2'de At'ın hızını direk Shift'e basılı tutarak değil, Shift'e kademe kademe basarak ayarlayabiliyorsun. Tıpkı bir arabanın vitesi gibi. Elden Ring ile RDR Farklı dünyalar, işte karşılaştırırken neyin ne olduğunu bilip öyle karşılaştırmak gerekiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-05 154924.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-05 154924.png
    797 KB · Görüntüleme: 27
Karakterin akıcı olmamasından kastın nedir? 🤣Ağır ağır yürümesi mi? Karakterimiz kovboy, ona göre ayarlayıp, ölçüp, biçmişler. azıcık oyun türüne adapte olun.
Oyunu 4 kere severek oynayıp bitiren birine bu oyun türüne adapte ol demen komik. Oyunla alakalı gördüğüm tek eksiği söyledim en azından bana göre bir eksi bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı