Sürprizbozan Red Dead Redemption 2'yi bitirdim

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
26 Ağustos 2021
Mesajlar
494
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, başlıktaki gibi, oyunu bitirdim. Çok güzel bir oyundu. Hatta aşırı güzel bir oyundu.
Arthur'un ölmesine çok üzüldüm. Hatta normalde böyle bir şeye üzülecek biri değilim fakat nedense üzüldüm. Oyunun bitirdiğim sahnesini kaydettim. Buradan izleyebilirsiniz. Şu an John karakteri ile oynuyorum, aletleri taşıdığımız görevi oynuyorum şu an ve kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

aasdasd.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
John'un hikayesi bitmeden oyun bitmiyor bu arada.
 
Arkadaşlar başlıktaki gibi oyunu bitirdim çok güzel bir oyundu hatta aşırı güzel bir oyundu. Arthur ölmesine çok üzüldüm hatta normalde böyle bir şeye üzülecek biri değilim fakat nedense üzüldüm oyunun bitirdiğim sahnesini kaydettim buradan izleyebilirsiniz. Şuan John karakteri ile oynuyorum, aletleri taşıdığımız görevi oynuyorum şuan ve kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.Eki Görüntüle 1282176
Ben ilk başta oynadığımda anlamadığım çok yer olmuştu, çok uzun ve bazen kopuyorsun. 2. kere oynadığımda artık ancak heee demiştim.
 
RDR 2 gerçekten şahane bir yapım. :)

Oyun resmen dizi gibi ilerliyor. RDR2'den sonra başka oyun beğenmez oldum bir dönem gerçekten. Kesinlikle verdiğim en iyi 180 TL idi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı