Red Dead Redemption 3 çıkacak mı?

Umarım çıkar Dutch, Hosea ve Arthur üçlüsünün nasıl bir araya geldiğini Johnun nasıl aralarına katıldığını falan çok merak ediyorum.

O zaman konunun başlığını çıkacak mı? yerine başka bir başlık düşünseydin. Herkes dikkat etmiyor kullanıcı haberleri kısmında olduğuna. Bende başta dikkat etmedim.

Bence Jack'ten devam etmez, Jack piyasaya çıktığında 1914, yaş 19 ama, outlaw devri çoktan kapanmış oluyor. Bu outlaw devri Amerika'nın iç savaş döneminde geçen hikayeler. RDR2'nin sonunda 1899'da sonlarının geldiğini yazar, e Dutch bile niye intihar etti? Ederken ne demişti? Jack'ten devam ederse artık muhasebecinin maceralarını oynarız.

Ben de Dutch ya da Landon Ricketts olabileceğini, biraz daha geçmişe gidebileceğini düşünüyorum. Dutch'ın Hosea ile çeteyi kurduğunu, niye ve hangi olaydan sonra kurduğunu, neyi hedeflediğini, Arthur'un, John'un, Bill'in ve diğer tüm üyelerin hikayelerini ve nasıl katıldığını, bunlara nasıl okuma yazma öğretildiğini vs. anlatacaklarını düşünüyorum, oyun da Blackwater katliamından sonra, Colter'da bitecek.

Aslında Van Der Linde çetesinin kuruluşundan sonra, 2'de bahsigeçen blackwater katliamı ve ötesinde Arthur Morgan'nın TB kapması ve ölmesi, Hosea'nın vurulması, John Marston'un namıssız Ross tarafından ihanete uğraması, Van Der Linde'ın çetesinin dağılması olaylarının bizim oynayışımıza göre opsiyon dahilinde olmasını isterdim. Rains Fall da ölmese hani o da iyi çocuk. Sean, Lenny, sonra Molly, (sattım demiş ama satmamış zaten) boşu boşuna öldü.

Micah'ı, Pinkertonlar ile görüşürken yakalasak. Ya da illa gerçekçi mi olması lazım zaten oyun kurgu, Pinkertonları bitirsek karargahlarına girip hatta Ross'u oracıkta gebertsek.

Bir mutlu son iyi olurdu, Tahitide hep beraber. Arthur Morgan, Mary Linton ile fıtpıs olsa. Gerçi o kadından bir cacık olmaz ama, çok çilelerini gördük çetenin. Azıcık da mutlu olsunlar hani, ya da elimizde olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…