baktım biraz forumda bazı kişilerde yaşamış genel bir problem ben bekleyeceğim destek açmıştım rockstarda cevap verirlerse bilgilendiririmbilmiyorum sitesine girdiğimde bu yazıyla karşılaştım
ikinci el hesap mı satın aldınız?Bugün Red Dead Redemption 2 indirdim, açtığımda bu hatayı aldım: "bu Rockstar Games hesabı Red Dead Redemption 2'ye sahip değil, doğru hesabı kullandığınızdan emin olun ve tekrar deneyin"; çözümü nedir?
Eki Görüntüle 2409019
evet kendi hesabıma aldımOyunu Steam'dan mı satın aldın?
Steamdan başlatmayı deneyin.evet kendi hesabıma aldım
hayır hesabı ben kurdum kurduğumdan beri bende kimseye satmadımikinci el hesap mı satın aldınız?
aynı hatayı veriyorSteamdan başlatmayı deneyin.
İlk satın aldığınızda oluşturduğunuz hesap ile şu anki Rockstar hesabı aynı mı?hayır hesabı ben kurdum kurduğumdan beri bende kimseye satmadım
aynı hatayı veriyor
daha önce hangi hesapla giriş yaptıysanız onunla girin eğer yeni aldıysanız oyunu yeni hesap açınhayır hesabı ben kurdum kurduğumdan beri bende kimseye satmadım
aynı hatayı veriyor
dün aldım oyunu bugün indirdim rockstar hesabım vardı zaten onunla girmeye çalıştımİlk satın aldığınızda oluşturduğunuz hesap ile şu anki Rockstar hesabı aynı mı?
RDR 2'yi ne zaman aldınız?aynı rockstar games hesabında epicden aldığım gta 5 de var ondan olabilirmi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.