baktım biraz forumda bazı kişilerde yaşamış genel bir problem ben bekleyeceğim destek açmıştım rockstarda cevap verirlerse bilgilendiririmbilmiyorum sitesine girdiğimde bu yazıyla karşılaştım
dün aldım indirimdeydiRDR2'yi ne zaman aldınız?
Rockstar Games'den çıkış yapıp Steam üzerinden oyunu başlatın ardından Rockstar Gamesde oturum açın genelde böyle çözüyordum sorunlarımı.dün aldım indirimdeydi
Epicden aldığım gta 5 hesabının olduğu rockstar hesabından giriyorum ondan olabilirmiRockstar Games'den çıkış yapıp Steam üzerinden oyunu başlatın ardından Rockstar Gamesde oturum açın genelde böyle çözüyordum sorunlarımı.
yeni rockstar hesabımı açayımdaha önce hangi hesapla giriş yaptıysanız onunla girin eğer yeni aldıysanız oyunu yeni hesap açın
olmuyorRockstar Games'den çıkış yapıp Steam üzerinden oyunu başlatın ardından Rockstar Gamesde oturum açın genelde böyle çözüyordum sorunlarımı.
yeni hesap açtım onunla giriş yaptım öbür rockstar hesabı ile ilişkilendirilmiş diyor rdr 2daha önce hangi hesapla giriş yaptıysanız onunla girin eğer yeni aldıysanız oyunu yeni hesap açın
rockstar a ingilizce mail atEpicden aldığım gta 5 hesabının olduğu rockstar hesabından giriyorum ondan olabilirmi
yeni rockstar hesabımı açayım
olmuyor
buradamısınız
yeni hesap açtım onunla giriş yaptım öbür rockstar hesabı ile ilişkilendirilmiş diyor rdr 2
steam den iade edip tekrar al sonra yeni açtığın rockstar hesabına bağlarockstar a ingilizce mail at
Ya sizde bir sorun var ya da Rockstar'da, başka bir Rockstar hesabınız bulunuyor mu?Epicden aldığım gta 5 hesabının olduğu rockstar hesabından giriyorum ondan olabilirmi
yeni rockstar hesabımı açayım
olmuyor
buradamısınız
yeni hesap açtım onunla giriş yaptım öbür rockstar hesabı ile ilişkilendirilmiş diyor rdr 2
2 tane var birisini kullanmıyorumYa sizde bir sorun var ya da Rockstar'da, başka bir Rockstar hesabınız bulunuyor mu?
aga bendede aynı sorun var hesap açmadan giriyorum ama direk hesap açmış gibi giriyo rockstar gameseRockstar Games'den çıkış yapıp Steam üzerinden oyunu başlatın ardından Rockstar Gamesde oturum açın genelde böyle çözüyordum sorunlarımı.
bende zorunlu hesap istiyor nasıl yaptınaga bendede aynı sorun var hesap açmadan giriyorum ama direk hesap açmış gibi giriyo rockstar gamese
burdaysan yardım edermisinaga bendede aynı sorun var hesap açmadan giriyorum ama direk hesap açmış gibi giriyo rockstar gamese
şimdi interneti kapatıp girmeyi denedim girdi ancak aktivasyon hatası veriyor.bende zorunlu hesap istiyor nasıl yaptın
burdaysan yardım edermisin
aga bende de aynı sorun var. R support şöyle bir yazı atmış.Ya sizde bir sorun var ya da Rockstar'da, başka bir Rockstar hesabınız bulunuyor mu?
ne zaman atmışaga bende de aynı sorun var. R support şöyle bir yazı atmış.
PC'de Steam'den Rockstar Games oyunu başlatan oyuncuların 7002.1 hatasıyla karşılaştığını biliyoruz. Şu anda bu sorunu çözmek için çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede bir güncelleme paylaşacağız.
Rockstarda sorun var bekleyeceğiz gibi
Ne zaman atmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.