Discordda mevcut...RDR1 Türkçe yama Xbox 360 için çıktı ise link alabilir miyiz? Ücretli ücretsiz fark etmez
Discord'da mevcut...
Yamanın PS3 ve XBOX360 yama satışları durdurulmuştur. 30 TL'ye verilen yamayı internette paylaşayım düşüncesiyle veren kanı bozuk insanlar olduğu için...
Çok şükür eski verdiğimiz yamada bir donma problemi varmış. Oyuna başladıktan 1-1, 5 saat sonra çıkan bir hata...
Bunu yaklaşık bir hafta önce düzelttik. Yeni yamayı yayınlamama kararı aldık.
Neredeyse 4 ay olacak çıkartalı. Satıştan kaldırdıkHocam PS3 için RDR1 Türkçe yama var mı?
ps3te yama calısıyor mu yaniNeredeyse 4 ay olacak çıkartalı. Satıştan kaldırdık
Bana lazım oldu yama.Kullanamaz mıyız peki yamayı.Neredeyse 4 ay olacak çıkartalı. Satıştan kaldırdık
ps3te yama calısıyor mu yani
Bana lazım oldu yama.Kullanamaz mıyız peki yamayı.
Biz yamayı PS3 ve XBOX360'a port ettik. Yama 2 konsolda da çalışıyor. Şu anda switch ve PS4 portunu yapıyoruz. Vallahi kimsenin alnında ben şöyleyim yazmıyor. O yüzden yamayı şu anda 1000 TL de vereyim desen vermene kararı aldım. Biz insanlık edip 30 TL'den herkese ulaşsın istedik. Herkes alsın diye... Black Konsol diye şerefsiz bir site var. Almış yapmamızı, Ps3 mağazası yapıp içine koymuş. 750 TL'den satıyor. Maalesef içimizdeki kanı bozuklar yamayı sanki kendileri yapmış gibi paylaştılar. Ama çok şükür ki, o yamada donma sorunu vardı. Biz de bunu yaklaşık 1 hafta önce düzelttik. Yayınladıkları yama ellerinde patladı. Şimdi yeni yamayı almak için sahte hesaplarla geliyorlar. Tüm satışları geri çeviriyoruz. Kusura bakma şu anda kimseye bu yeni portu vermiyoruz. DH'de emülatör çevirisi var. O da XENİA ve switch emülatörlerinde çalışıyor. İstese o adamda çıkartırdı konsola yamasını... Ama işte bu piyasada millletin üstünden geçinen, yamayı alıp el altından eşine dostuna, arkadaşına dağıtanlar olduğu için konsola yama çıkarmak aklı karı bir iş değil artık...ps3te yama calısıyor mu yani
Bana lazım oldu yama.Kullanamaz mıyız peki yamayı.
Büyük şerefsizlik yapmışlar. İnsanda hiç mi haysiyet olmaz yahu? Gel o kadar emek var herifin biri çıkıp birkaç dakika da bütün emeği çalsın.Biz yamayı PS3 ve XBOX360'a port ettik. Yama 2 konsolda da çalışıyor. Şu anda switch ve PS4 portunu yapıyoruz. Vallahi kimsenin alnında ben şöyleyim yazmıyor. O yüzden yamayı şu anda 1000 TL de vereyim desen vermene kararı aldım. Biz insanlık edip 30 TL'den herkese ulaşsın istedik. Herkes alsın diye... Black Konsol diye şerefsiz bir site var. Almış yapmamızı, Ps3 mağazası yapıp içine koymuş. 750 TL'den satıyor. Maalesef içimizdeki kanı bozuklar yamayı sanki kendileri yapmış gibi paylaştılar. Ama çok şükür ki, o yamada donma sorunu vardı. Biz de bunu yaklaşık 1 hafta önce düzelttik. Yayınladıkları yama ellerinde patladı. Şimdi yeni yamayı almak için sahte hesaplarla geliyorlar. Tüm satışları geri çeviriyoruz. Kusura bakma şu anda kimseye bu yeni portu vermiyoruz. DH'de emülatör çevirisi var. O da XENİA ve switch emülatörlerinde çalışıyor. İstese o adamda çıkartırdı konsola yamasını... Ama işte bu piyasada millletin üstünden geçinen, yamayı alıp el altından eşine dostuna, arkadaşına dağıtanlar olduğu için konsola yama çıkarmak aklı karı bir iş değil artık...
Büyük şerefsizlik yapmışlar. İnsanda hiç mi haysiyet olmaz yahu? Gel o kadar emek var herifin biri çıkıp birkaç dakika da bütün emeği çalsın.
Biz yamayı PS3 ve Xbox360'a port ettik. Yama 2 konsolda da çalışıyor. Şu anda Switch ve PS4 portunu yapıyoruz. Vallahi kimsenin alnında ben şöyleyim yazmıyor. O yüzden yamayı şu anda 1000 TL de vereyim desen vermene kararı aldım. Biz insanlık edip 30 TL'den herkese ulaşsın istedik. Herkes alsın diye... Black konsol diye şerefsiz bir site var. Almış yapmamızı, PS3 mağazası yapıp içine koymuş. 750 TL'den satıyor. Maalesef içimizdeki kanı bozuklar yamayı sanki kendileri yapmış gibi paylaştılar. Ama çok şükür ki, o yamada donma sorunu vardı. Biz de bunu yaklaşık 1 hafta önce düzelttik. Yayınladıkları yama ellerinde patladı. Şimdi yeni yamayı almak için sahte hesaplarla geliyorlar. Tüm satışları geri çeviriyoruz. Kusura bakma şu anda kimseye bu yeni portu vermiyoruz. Dh'de emülatör çevirisi var. O da xenia ve Switch emülatörlerinde çalışıyor. İstese o adamda çıkartırdı konsola yamasını... Ama işte bu piyasada millletin üstünden geçinen, yamayı alıp el altından eşine dostuna, arkadaşına dağıtanlar olduğu için konsola yama çıkarmak aklı karı bir iş değil artık...
Bilmediğin konularda neden millet yazar anlamış değilim. Çağ, pc oyunlarını konsola port ediyor. Çeviri yapacak İngilizcesi yok. Dark Void Ps3 yamasını istersen atayım sana... Biz sıfırdan çevirdik. Arada kalite farkı var.Trgamestudio sitesinde hem ps3 hem xbox360 üyelik hala satışta link aktif gözüküyor ayrıca bak hele PS3 Uncharted Türkçe dublaj dosyası ücretsiz Facebook üzerinden dağıttılar neden sitede paralı üyeliklere eklendi bazı oyunlardaki yamalarda mcpsp sitesinden alınıp RAR şifresi çağ olanları kaldırıp şifresiz geri eklenmiş. Geçen yıl siteden PS3 VIP üye olmuştum tüm dosyaları indirmiştim mcpsp ile karşılaştırma yapınca bariz belli oluyordu ha kendinize ait port edilmiş yamalarda var ona bir şey diyemem Black konsol gelince o zaten etrafta nerede beleş veya ücretli yama var alır kendi mağazasına ekler utanmadan para kazanmaya çalışır ama sizinde sanki ondan pek bir farkınız yok gibi.