Oyunun % kaçında olduğu hakkında gram fikrim yok fakat güzel mi değil mi onun hakkında fikrim var. Bilerek yüzeysel geçiyorum bu arada ve bilerek fotoğraf koymadım çünkü SS almadım.
oynanış (9/10):
Çok iyi, vuruş hissine falan bayıldım. At üstünde sıkmak zor olduğu için 1 puan kırmak zorundayım, biraz daha kolay olabilirdi bence ve daha kolay olması için at otomatik koşabilirdi. Bunlar dışında eksisi yok, oldukça iyi.
yapay zeka (9/10)
Atın 3 IQ olması sebebiyle 1 puan kırdım (durmuyor ve arada kendi etrafında dönüyor.), onun haricinde aşırı iyi. Çatışmada durup izledim yapay zekaları, o kadar güzel.
hikaye (9/10):
Öncelikle alt yazı kurarak oynadım, onu belirteyim. Ben çok sevdim, bir görevde eğlendim ve güldüm. Bir görevde ciddi olmam gerekiyordu, oyunun dünyasına da rahatlıkla girdim.
atmosfer (10/10):
Çok iyi, yukarıda da bahsettim. Oyunun dünyasına çok rahat girdim, çok güzel yapmışlar. Hele gece çok çok güzel.
grafikler (10/10):
Gerçek hayattan güzel desem? (orta-yüksek karışıkta oynadım.)
buglar ve optimizasyon:
Bu oyun buglu, lütfen inkar etmeyin. 2 kere ilerlememi engelleyen bug oldu ve bunlar çok kolay fark edilebilecek buglardı, görevin ortasında olmadığı için 2-3 dakika önce aldığım kayı da döndüm. Görevin ortasında olmadı. Optimizasyonda sorun yoktu bence.
+ olarak:
Bazen kendimi grubun amelesi gibi hissediyorum. (yani bu bir eksi.)
genel puan:
9,4/10 oluyor fakat 200-300₺ alıp Türkçe yama koymamanız üzdü. Bu yüzden 8,5. oyun bitince 9,5 üstünü görür o.
İnşallah oynarsınız. Çok iyi oyun.Oyunun sadece grafikleri ve çevre ile etkileşimi çok iyi olduğu için bir zamanlar yüklemiştim. Ultra da 30 FPS civarı alıyordum o yüzden sadece birilerini ip ile bağlayıp gezdiriyordum. Bazen nehrin içine ipe bağlı bir şekilde attığım oluyordu. Çok zevk alıyordum. Şimdi bir RAM daha alacağım. O zaman 30 FPS'ten 40'lara çıksa bile oynamaya başlayacağım. Hikayesini daha bilmiyorum. Yakın zamanda başlarım inşallah.
Ben buna her oyunda katılamıyorum, RDR2 olabilir.Rockstar oyun piyasasının en tepesindeki çizgiyi belirliyor her çıkarttığı yapımda.
11/10 falan yani.
Son 2 oyunu GTA 5 ve RDR 2. Katılmadığınız yapım hangisi? En az Counter Strike kadar efsanevi bir markaya sahipler.İnşallah oynarsınız. Çok iyi oyun.
Ben buna her oyunda katılamıyorum, RDR2 olabilir.
Ben bir tane yükledim ama Türkçe harfler kare olarak gözüküyor, bazen anlamak zor ama bu oyun için o zorluk çekilir.Şu oyunu sırf rezalet translate yama yüzünden yarıda bırakmak zorunda kaldım. Öyle çok oynamak istiyorum ki ama malesef Türkçe yaması yok. Donanım haberde ki ölücüler yüzünden güzelim yama iptal oldu.
GTA V, hikayesini beğenmiyorum pek GTA V'nın. GTA VI'dan tek beklentim güzel bir hikaye, nedeni de GTA V'nın hikayesini beğenmemiş olmam.Son 2 oyunu GTA 5 ve RDR 2. Katılmadığınız yapım hangisi? En az Counter Strike kadar efsanevi bir markaya sahipler.
Hikaye olarak fazla farkla GTA IV kazanıyor. Ben şahsen GTA IV'ü daha çok seviyorum fakat GTA V'in başarısı göz ardı edilemez.. Tabi, ben eleştirisel açıdan bakıyorum kişisel olarak değil.GTA V, hikayesini beğenmiyorum pek GTA V'nın. GTA VI'dan tek beklentim güzel bir hikaye, nedeni de GTA V'nın hikayesini beğenmemiş olmam.
RDR2 çok üst kalitede bir yapım.