Red Dead Redemption II İlk İzlenimi

Oyunun optimizasyonu kötü, belki GTA IV kadar kötü değil ama öyle. Sürekli oyunun önbellek dosyalarını silmeyi alışkanlık edindim bu yüzden. Önbellekler şiştiği anda oyun hata verip kapanıyor çünkü.

Benim için optimizasyon dışında bir eksisi yok. (9/10)

Şu anda Red Dead Online'a sarmış bulunmaktayım.

Hikaye olarak fazla farkla GTA IV kazanıyor. Ben şahsen GTA IV'ü daha çok seviyorum fakat GTA V'in başarısı göz ardı edilemez.. Tabi ben eleştirisel açıdan bakıyorum kişisel olarak değil.
Ben de GTA IV'ı daha çok seviyorum, göz ardı edilemeyecek bir başarıya sahip bir oyun GTA V fakat bence oyun dünyasını bir üst noktaya taşımadı.
Oyunun optimizasyonu kötü, belki GTA IV kadar kötü değil ama öyle. Sürekli oyunun önbellek dosyalarını silmeyi alışkanlık edindim bu yüzden. Önbellekler şiştiği anda oyun hata verip kapanıyor çünkü.

Benim için optimizasyon dışında bir eksisi yok. (9/10)

Şu anda Red Dead Online'a sarmış bulunmaktayım.
Ben 60FPS alıyorum, normal geldi açıkçası. Eğer sorun yaratacaksa ben de önbellek dosyalarını silmeyi alışkanlık edineyim.
Senin yüklediğinde muhtemelen translate yamadır çünkü normal yaması çıkmadı. O font sorununun çözümü vardı.
Anladığım için çok uğraşma gereği duymadım, bakarım ama.

Ben 60FPS alıyorum, normal geldi açıkçası. Eğer sorun yaratacaksa ben de önbellek dosyalarını silmeyi alışkanlık edineyim.
Optimizasyon iyi olsaydı şu anda aldığımız FPS'lerden biraz daha fazla alabilirdik.

Aşağıdaki klasörde "settings.xml" dışında bir dosya kalmayacak şekilde her oyundan çıkışta temizleyin: C:\Users\?\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings

Ayrıca bütün diskleriniz için sanal bellek ayarını aşağıdaki gibi yapın:

Adsız.png

Optimizasyon iyi olsaydı şu anda aldığımız FPS'lerden biraz daha fazla alabilirdik.

Aşağıdaki klasörde "settings.xml" dışında bir dosya kalmayacak şekilde her oyundan çıkışta temizleyin: C:\Users\?\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings

Ayrıca bütün diskleriniz için sanal bellek ayarını aşağıdaki gibi yapın:

Eki Görüntüle 1037685
1621795961819.png
Dediğinizi yaptım fakat bu çıktı, ne yapmalıyım?

Piyasadaki en iyi Türkçe Yama bende kurulu sanırım. Gayet anlaşılıyor ve düzgün olabildiğince. Linki bulursam isteyene yollarım.

Rdr2 ilk izlenim için çok geç bir zaman. Ancak yine de bu oyunu deneyimlediğin için sevindim.
Türkçe Yama en iyisi benim kullandığım sanırım çünkü çok oturaklı gayet anlaşılır. Türkçe karakterleri de destekliyor. Bulursam isteyene link yollarım
Hocam bulursanız beni etiketleyip atar mısınız?
Tamamdır

Oyunun mükemmelliği bir yana, optimizasyon anlamında da çok güzel bir iş. RAGE gibi komplike bir motor ile yapıldı üstüne üstük.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı