Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 23 Kasım 2020 #21 Kokona Shiki dedi: Remake yapsalar tadından yenmez, Genişletmek için tıkla... Yeni RAGE motoru oyunun fiziklerini bozar, ortaya GTA5 gibi saçma sapan bir oyun çıkar.
Kokona Shiki dedi: Remake yapsalar tadından yenmez, Genişletmek için tıkla... Yeni RAGE motoru oyunun fiziklerini bozar, ortaya GTA5 gibi saçma sapan bir oyun çıkar.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 23 Kasım 2020 #22 RHEZNOW dedi: GTA SA’ya remaster mı yapıldı? Genişletmek için tıkla... Evet, PS3/PS4, Xbox One ve mobil versiyon için yapıldı.
RHEZNOW dedi: GTA SA’ya remaster mı yapıldı? Genişletmek için tıkla... Evet, PS3/PS4, Xbox One ve mobil versiyon için yapıldı.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.634 Makaleler 21 Çözümler 97 23 Kasım 2020 #23 GreatestOfAlltimes dedi: Aslında haklısınız; çünkü Rockstar, GTA:SA'nın remaster versiyonunda batmıştı, War Drum'a yaptırmış olmanız tamam ama oyunu piyasaya sürmeden önce hiç mi oynamayı denememişler acaba. Genişletmek için tıkla... O işi Rockstar değil de başka firma yapmıştı diye duymuştum geçenlerde.
GreatestOfAlltimes dedi: Aslında haklısınız; çünkü Rockstar, GTA:SA'nın remaster versiyonunda batmıştı, War Drum'a yaptırmış olmanız tamam ama oyunu piyasaya sürmeden önce hiç mi oynamayı denememişler acaba. Genişletmek için tıkla... O işi Rockstar değil de başka firma yapmıştı diye duymuştum geçenlerde.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 23 Kasım 2020 #24 Kokona Shiki dedi: Remake yapsalar tadından yenmez, ama Rockstar remastered versiyonunda batırabilir de. Genişletmek için tıkla... GTA San Andreas'ı batırdılar. GTA IV efsanesine remastered yapmazlar, yaparlarsa remake yaparlar ki o da uzun bir süre sonra.
Kokona Shiki dedi: Remake yapsalar tadından yenmez, ama Rockstar remastered versiyonunda batırabilir de. Genişletmek için tıkla... GTA San Andreas'ı batırdılar. GTA IV efsanesine remastered yapmazlar, yaparlarsa remake yaparlar ki o da uzun bir süre sonra.
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 23 Kasım 2020 #25 FalconPolat dedi: GTA 4'ü bozmazlar da Max payne'i mi bozarlar yani? Genişletmek için tıkla... Max Payne çok daha eski bir oyun olduğu için daha fazla değişim olur, bu da oyunun atmosferini bozar. GTA4'te çok bir şey değiştireceklerini düşünmüyorum, çözünürlüğü arttırıp 60FPS'ye sabitlerler.
FalconPolat dedi: GTA 4'ü bozmazlar da Max payne'i mi bozarlar yani? Genişletmek için tıkla... Max Payne çok daha eski bir oyun olduğu için daha fazla değişim olur, bu da oyunun atmosferini bozar. GTA4'te çok bir şey değiştireceklerini düşünmüyorum, çözünürlüğü arttırıp 60FPS'ye sabitlerler.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 23 Kasım 2020 #26 FalconPolat dedi: O işi Rockstar değil de başka firma yapmıştı diye duymuştum geçenlerde. Genişletmek için tıkla... War Drum yaptı oyunu, devralırken oyunun oynanamayacağını fark etmediler mi acaba?
FalconPolat dedi: O işi Rockstar değil de başka firma yapmıştı diye duymuştum geçenlerde. Genişletmek için tıkla... War Drum yaptı oyunu, devralırken oyunun oynanamayacağını fark etmediler mi acaba?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 23 Kasım 2020 #27 Herkes konuşmak GTA IV Remastered, GTA VI ve RDR1R ama kimse konuşmamak Bully 2 ;'(
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 23 Kasım 2020 #28 Rockstar oyun firmalarının en yakışıklısıdır. Yapsınlar ya da yapmasınlar Rockstar candır, Rockstar reyizdir.
Rockstar oyun firmalarının en yakışıklısıdır. Yapsınlar ya da yapmasınlar Rockstar candır, Rockstar reyizdir.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 23 Kasım 2020 #29 Samotne Ciasteczka dedi: Herkes konuşmak GTA IV Remastered, GTA VI ve RDR1R ama kimse konuşmamak Bully 2 ;'( Genişletmek için tıkla... Bully oynamadığım için hiç konuşamam, yoksa açardım konusunu.
Samotne Ciasteczka dedi: Herkes konuşmak GTA IV Remastered, GTA VI ve RDR1R ama kimse konuşmamak Bully 2 ;'( Genişletmek için tıkla... Bully oynamadığım için hiç konuşamam, yoksa açardım konusunu.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 23 Kasım 2020 #30 Bizim GTA6'nın çıkış tarihi beş sene daha uzadı anlaşılan