Red Dead Redemption vs The Witcher 3 vs The Last of Us 2

Red Dead Redemption 2 vs The Witcher 3 vs The Last Of Us 2

• Red Dead Redemption 2

• The Witcher 3

• The Last Of Us 2

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Mrmorgan

Hectopat
Bu soru bazılarına zor gelebilir belki ama bazıları içinde çok kolay gelebilir. Bana sorarsanız bir oyunun hem kitlesi vardır hem de kalitesi bir oyunun kitlesi çok diye o oyun kaliteli olmuyor ya da kaliteli diye o oyunun kitlesi çok olmuyor işte bunları göz önünde bulundurarak seçim yapsanız güzel olacaktır.
images (3).jpeg

images (3).jpeg

images (2).jpeg

Bu soru bazılarına zor gelebilir belki ama bazıları içinde çok kolay gelebilir. Bana sorarsanız bir oyunun hem kitlesi vardır hem de kalitesi bir oyunun kitlesi çok diye o oyun kaliteli olmuyor ya da kaliteli diye o oyunun kitlesi çok olmuyor işte bunları göz önünde bulundurarak seçim yapsanız güzel olacaktır.
Eki Görüntüle 1178290

Eki Görüntüle 1178294

Eki Görüntüle 1178293

Hepsini defalarca oynadım bir kere bile düşünmeden bile RDR2'yi seçiyorum.

Last of Us'ı daha önce deneyimleyemedim ama Witcher 3 ve RDR 2 arasından bir seçim yapacak olursam Witcher'ı seçerim RDR'nin teması benim için pek ilgi çekici gelmiyor kişiden kişiye değişir bu seçim.

Şu Witcher fanları yüzünden Witcher'dan soğudum. (severdim be)
Oysaki ben gaza gelip durduk yere Witcher 3 ve 2'yi aldım Steam'den (PS4'ten oynamıştım)
Ama gene de o fanlar olmasa bile RDR2 bana daha güzel şeyler sundu ve daha gerçeğe yakın olduğu için ben daha kolay bağlandım (kovboylar gerçektir ama Witcher'lar değil)
(TLOU oynamadım ama oynasamda tahminimce en sevdiğim oyun olmaz, karakteri falan hiç sevmiyorum)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı