Çözüldü Red Dead Redemption'un virüs kalıntısı nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burak İnanlı

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 hafta önce Red Dead Redemption oyununu sildim fakat kalıntıları hala bilgisayarımda, bunu nasıl silebilirim? Virüsün dosyasının olduğu konumu silmeye çalıştığımda dosya yok ve silemezsin diyor, çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• resim_2023-01-21_210206300.png
    44 KB · Görüntüleme: 108
Çözüm
Hocam Windows güvenliğinde karantinadaysa dosyaları çıkarın yeniden Malwarebytes ile taratın.

Çözüldü: Bu işlemleri izledim çözdüm.

Microsoft üst sürümlerde konum değiştirmediği sürece şu kısımdan ulaşabilirsiniz.
"C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans\History\Service services klasörünü silin veya.
C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans\History\Service\detection history bu klasördeki.
Virüsleri elle silin aynı işlem.
Malwarebytes ile taratın, çıkmazsa Windows Güvenliği karantinaya almış olabilir.

Hocam bir Malwarebytes ile taratın bence.

Son düzenleme:
Hocam Windows güvenliğinde karantinadaysa dosyaları çıkarın yeniden Malwarebytes ile taratın.

Çözüldü: Bu işlemleri izledim çözdüm.

Microsoft üst sürümlerde konum değiştirmediği sürece şu kısımdan ulaşabilirsiniz.
"C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans\History\Service services klasörünü silin veya.
C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans\History\Service\detection history bu klasördeki.
Virüsleri elle silin aynı işlem.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…