Selam arkadaşlar, Red Dead Redemption 2'yi GameSatış aracılığıyla hesap olarak aldım. Mail, şifre gibi şeyleri değiştirdim ve oynuyorum. Bir sorun çıkar mı? Offline oynayamıyorum, Pre Purchased yazıyor. Ne yapmalıyım?
story ve online mod açılıyor giriyorum oynuyorum hiç atmıyor ama offline moda girince pre purchased yazıyor oyundan atıyor anlamadım galiba oyun save dosyası buluta kayıtlı ondan olabilir mi ?Nasıl? Oyun açılınca giriş ekranından seçiyorsun story ya da online oynanacağını. Online açılıyorsa diğer kısma da girebilirsin.
onu nasıl yapıcam :/ ayrıca mail falan değiştirdim hesapla ilgili sorun olur mu sizce ?Olabilir. Local'e çekin ben de platiden aldım.![]()
ama mail falan değiştirdim mailimi nasıl bulacaklar ki ?Şu an evde değilim rockstar'ın ayarlarını ve oyun içi ayarlarını karıştırın bulursunuz. Keşke direkt plati'den alsaydınız hesap giderse yenisini veriyorlar ama gamesatıştaki adam vermeyebilir. Onlarda plati'den alıyor.
Merhaba, game satış dan aldım 1 haftadır kullanıyorum mail falan hepsini değiştirdim online stroy oynayabiliyorumMerhaba, oyunu hangi satıcıdan kaç liraya aldınız? Kaç gündür kullanıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.