Elektronik Red Devil 6700XT 8350 TL!

• Konuyu başlatan yapiz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 2.790
Red Devil efsanedir koleksiyonluk karttır, diğerlerinin tasarımı bunun yanında oyuncak gibi kalıyor. Özellikle 7990 Red Devil.

Harbiden Red Devil olunca ne oluyor bende merak ettim. Son 1 sene içerisinde 7 8 kart degistirdim. Zamanın da ufak capli mining de yaptım. Aynı model kartın en pahalı serisin ile en dusuk serisi arasında 4 ila 9 dereceden fazla bir fark görmedim. Ama ama bu durumda 300 daha fazla verir görüntüsü için devil alırdım orası ayrı :)

Harbiden Red Devil olunca ne oluyor bende merak ettim. Son 1 sene içerisinde 7 8 kart degistirdim. Zamanın da ufak capli mining de yaptım. Aynı model kartın en pahalı serisin ile en dusuk serisi arasında 4 ila 9 dereceden fazla bir fark görmedim. Ama ama bu durumda 300 daha fazla verir görüntüsü için devil alırdım orası ayrı :)
Harbiden görüntüsü için alınırmış. Mükemmel bir şey ya. Param olsa alırım. Güzel indirimmiş.

Hocam hem 5-6 derece daha serin olacak, hem görüntü muazzam. Aradaki fark 1K üstü olsa almayın deriz ama 300 lira bu seviye kartlarda para değil artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı