Elektronik Red Devil 6700XT 8350 TL!

• Konuyu başlatan yapiz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 2.775
Chipset aynı değil mi? Niye verelim? Red Devil normal çalışıyor da Swift yanıyor mu çalışırken?

Daha serin çalışıyor, ayrıca o Red Devil'deki RGB var mı SWFT'te? İnsanlar sırf güzel görünüyor diye sıvı soğutma almayı biliyor +1500-2000 TL verip NH-D15 gibi soğutmalar 1800 TL iken. Niye Red Devil'in o yapısı için +300-400 TL vermesin?

Satıcısını bilmiyoruz. Son zamanlarda bu kadar fazla sahte donanım olayı varken almazdım. Ekran kartı alanlara peluş oyuncak gönderen bile vardı.

Evet bunların dolandırıcı olma şansı var sadece Red Devil satıyorlar bir birbirinden alakasız 2 ürün daha satıyorlar puan için de bot basmış falan olabilirler.

Yalnız konuya şunu eklemek isterim, bazı gruplarda bu ürünün sıfırını 6500₺'ye satıyorlar. Garantisi de ithalatçı 6 ay garanti veriyorlar, garanti sizin için önemli değilse 6500₺'ye kapalı kutu Red Devil alabiliyorsunuz. Satıcının da kendi ithalatı olduğunu düşünüyorum, düşünmemin sebebi ise bu seriler uzunca süre stokta yoktu. Bu yüzden satıcının kendi garantisi altında olduğunu düşünüyorum.
@yapiz

Hocam iyi güzel de, niye bu kadar önemli ki soğutma?
İnsanların 800-900 TL'ye Sleeve kablolar aldığı bu dönemde soğutmayı geçtim, sırf şu görüntü için bile verilir o para. Bu kartın her karta göre ayrı bir endamı var.
45468_powercolor_red_devil_6700xt_review_intro.jpg

2102091036510.jpg

1679599870234.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı