Red Magic 10 Pro alınır mı?

Hocam o zaman size şöyle sorayım tamamen performans odaklı olup alabileceğim en iyi cihaz nedir?

Hocam o zaman size şöyle sorayım tamamen performans odaklı olup alabileceğim en iyi cihaz nedir?
Tam olarak bir cevap veremem, oyun odaklı olup da Türkiyede satılan modellerden düşünürsek muhtemelen Redmagic’tir. Ama ben sadece performans odaklı telefon almazdım bu bütçede. Gördüğünüz gibi aynı işlemciyi, hafızayı paylaşan rakipleri kamera, ekran, güncelleme gibi konularda önde Redmagic’den. Bu yüzden bu paralara çıkarsam daha komple bir cihaz alırdım. İlla çok oyun oynarım diyorsanız da onun için Poco X serisi falan alıp yanına günlük cihaz alın bence. Türkiyede sırf oyun için ikinci el piyasası, parça yaygınlığı belli olmayan, düzgün güncelleme almayacak bir telefona min 48k vermek çok lüks bir hareket olabilir.

Son düzenleme:

Aslında abartılı şekilde oyun ile işim yok birkaç tane oynadığım oyun var fakat gereksinimleri düşük diğer özellikleri açısından da iyi olabilecek bir telefon beni epey mutlu ederdi açıkçası yine de istediğim şeyler performans, batarya ve hız oluyor. Dediğiniz gibi sadece performans odaklı bir cihaz almak sayenizde artık çok mantıklı gelmiyor. Bir türlü bulamadım kafam karışıyor ne alabilirim diye..

Bu kadar yüksek bütçeye çıkabiliyorsanız neden 14T Pro'ya da S24+ gibi cihazlara gözatmıyorsunuz?

Çok bilgim yok AnTuTu puanlarında gözüme çarptı bende sizlere sorayım dedim hocam. O modellerde puanlama da aşağıda kalıyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…