Red Magic 10 Pro alınır mı?

Fiyat bandında rakipleri Magic 6 Pro, Vivo X100 Pro, Hatta bu cihazlar 512 GB ve Red Magic 10 Pro’nun 512 versiyonundan daha ucuzlar. Redmagic 10 Pro’nun 512 olanını alayım deseniz orda da Honor Magic 7 Pro çoğu konuda üstün durumda. Ha ben minimum 48k verip Poco F6 Pro’daki arka kamera sensörünü kullanmaya okeyim ve ön kameram da max 1080p 30 fps çeksin diyorsanız alabilirsiniz. Ayrıca ya 1 ya da 2 sene güncelleme alacak sadece. Oyun telefonu olarak pazarlanan hiçbir telefona 40-50k civarı para verme taraftarı değilim.
Hocam o zaman size şöyle sorayım tamamen performans odaklı olup alabileceğim en iyi cihaz nedir?

Hocam o zaman size şöyle sorayım tamamen performans odaklı olup alabileceğim en iyi cihaz nedir?
Tam olarak bir cevap veremem, oyun odaklı olup da Türkiyede satılan modellerden düşünürsek muhtemelen Redmagic’tir. Ama ben sadece performans odaklı telefon almazdım bu bütçede. Gördüğünüz gibi aynı işlemciyi, hafızayı paylaşan rakipleri kamera, ekran, güncelleme gibi konularda önde Redmagic’den. Bu yüzden bu paralara çıkarsam daha komple bir cihaz alırdım. İlla çok oyun oynarım diyorsanız da onun için Poco X serisi falan alıp yanına günlük cihaz alın bence. Türkiyede sırf oyun için ikinci el piyasası, parça yaygınlığı belli olmayan, düzgün güncelleme almayacak bir telefona min 48k vermek çok lüks bir hareket olabilir.

Son düzenleme:
Tam olarak bir cevap veremem, oyun odaklı olup da Türkiye'de satılan modellerden düşünürsek muhtemelen Red Magic'tir. Ama ben sadece performans odaklı telefon almazdım bu bütçede. Gördüğünüz gibi aynı işlemciyi, hafızayı paylaşan rakipleri kamera, ekran, güncelleme gibi konularda önde Red Magic'den. Bu yüzden bu paralara çıkarsam daha komple bir cihaz alırdım. İlla çok oyun oynarım diyorsanız da onun için POCO X serisi falan alıp yanına günlük cihaz alın bence. Türkiye'de sırf oyun için ikinci el piyasası, parça yaygınlığı belli olmayan, düzgün güncelleme almayacak bir telefonamin 48k vermek çok lüks bir hareket olabilir.

Aslında abartılı şekilde oyun ile işim yok birkaç tane oynadığım oyun var fakat gereksinimleri düşük diğer özellikleri açısından da iyi olabilecek bir telefon beni epey mutlu ederdi açıkçası yine de istediğim şeyler performans, batarya ve hız oluyor. Dediğiniz gibi sadece performans odaklı bir cihaz almak sayenizde artık çok mantıklı gelmiyor. Bir türlü bulamadım kafam karışıyor ne alabilirim diye..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı