Arladaslar merhaba. Klavye alacağım ama bir turlu duzgun klavye bulamiyorum, Razer klavye almak isterdim ama cok pahalilar sanki, bir de red Switch bulamadim Razer klavye. Onerileriniz var mi? Red Switch, bilek destekli ve yazilimi olan bir klavye ariyorum. Uzmeyecek bir klavye olsun istiyorum o yüzden bütçe belirtmiyorum. Klavye Razer olursa sevinirim ama olmasa da sorun değil.
Bilek desteği olarak yumuşaklardan istiyorsan (plastikleri ben sevmiyorum) ASUS ROG Strix Scope TKL Deluxe var. İndirimde var mı bilmiyorum lakin sağlam alet.
Bilek desteği olarak yumuşaklardan istiyorsan (plastikleri ben sevmiyorum) ASUS ROG Strix Scope TKL Deluxe var. İndirimde var mı bilmiyorum lakin sağlam alet.
Evet yumusak daha iyi. Hocam bu klavye konusunda hangi marka onerirsin hangi markanin klavyeleri iyidir? Rampage , gamepower falan var bunlar alinir mi?
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Evet yumusak daha iyi. Hocam bu klavye konusunda hangi marka onerirsin hangi markanin klavyeleri iyidir? Rampage , gamepower falan var bunlar alinir mi?
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kasım ayından beri kullanıyorum yazılımında, kullanımda, rahatlığında vs. bir sorun yaşamadım veya keşke başka bir klavye alsaydım demedim. Kısacası pişman etmedi ve sorununu da görmedim bu zamana kadar. Mutlaka Youtube'da incelemelerini izleyin ama.
Ya bütçeyi çıkarıp Razer, ROG seçeceksin ya da @fx_5200 attığı gibi puf bilek desteğinden ödün verip kaliteden kısmayacaksın. Dandik markalara güven olmaz. Ben bu Ornata'yı alalı 6 sene olacak tık demedi.
TUF işte, aşırı kaliteli değil ama memnun eder. Kriterlerinize uyan tek klavye herhalde. ROG Scope alıp ayrı bilek desteği de tercih edebilirsiniz. Tam bütçe belirtmediğiniz için çok bir şey söyleyemiyorum.
Kasım ayından beri kullanıyorum yazılımında, kullanımda, rahatlığında vs. bir sorun yaşamadım veya keşke başka bir klavye alsaydım demedim. Kısacası pişman etmedi ve sorununu da görmedim bu zamana kadar. Mutlaka Youtube'da incelemelerini izleyin ama.