Red Switch e-spor klavye önerisi

Bütçe
1000

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  
En düşük gecikme en hızlı tepkime süresine sahip red Switch klavye hangisidir? Kronik sorunlu olmamalı uzun süre dayanmalı ve klavye tuşları bir süreden sonra silinmemeli bunlar benim için en önemli filtreler ve sadece anlayan doğruyu bilenler yardımcı olsun.

Akko klavye kullanmaktayım bu firmaya göz atmanı öneririm.

En düşük gecikme en hızlı tepkime süresine sahip red Switch klavye hangisidir? Kronik sorunlu olmamalı uzun süre dayanmalı ve klavye tuşları bir süreden sonra silinmemeli bunlar benim için en önemli filtreler ve sadece anlayan doğruyu bilenler yardımcı olsun.

Logitech tavsiye etmiyorum ve bazı Razer klavyeler de sıkıntılı kronik sorunlulular çift tıklama boya atma vb. gibi sorunlar mevcut.

Bütçenize göre bu olabilir hocam. Detayları @Kiznaiver ve @455146 söyleyebilir.

XPG Summoner'in Red Switch versiyonu stokta yok stoğa geldiğinde ona da bakabilirsiniz.
Hocam sanki siz önceden de böyle konu açmışdınız :D

1000TL'yi biraz aşması sıkıntı değilse:

MK61 Gateron, MKW100 TTC switchleri kullanıyor. Gateron switchler TTC'den daha iyi. İki switchin de 50 milyon tıklama ömrü var. Bu sizi uzun süre idare eder. Kronik sorunları bulunmuyor. %60 ve yurtdışı olması sorun değilse(belirtmemişsiniz) MK61'i almanız daha mantıklı.

1000TL'yi biraz aşması sıkıntı değilse:

MK61 Gateron, MKW100 TTC switchleri kullanıyor. Gateron switchler TTC'den daha iyi. İki switchin de 50 milyon tıklama ömrü var. Bu sizi uzun süre idare eder. Kronik sorunları bulunmuyor. %60 ve yurtdışı olması sorun değilse(belirtmemişsiniz) MK61'i almanız daha mantıklı.
Şu Gamakay bir aralar hayalimdi Pudding Keycapsler ile harika duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı