O zaman red switch klavyeye geçmek mantıklı mı ki klavyede sorun yok ama sadece ses başımı ağrıtıyorBen her türlü klavyeyi kullandım. Membran, blue, red, brown. Emin olun mekaniklerde sessizlik diye bir durum yoktur. Sadece daha az daha çoktur. Kısacası hepsi sesli.
Klavyeniz blue switchse red switchin ağrıtacağını pek sanmam.O zaman red switch klavyeye geçmek mantıklı mı ki klavyede sorun yok ama sadece ses başımı ağrıtıyor
Vallahi hocam aldım alalı hiç tuşunu çıkartmadım. Sadece membran olduğunu biliyorum o kadar hayırlısı artık sesi azalsın yeterKlavyeniz blue switchse red switchin ağrıtacağını pek sanmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.