Red Switch klavye kullanılır mı?

FreeLooper

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun zamandır Blue switch kullandım; sesi çok hoşuma gidiyordu ama çok sesliydi. Şimdi Red Switch'e geçeceğim, ama hâlâ içimde o ses için Blue alası geliyor. Sizce ne almalıyım? MTA oynuyorum, hikaye oyunları oynuyorum, FPS oyunları oynuyorum; gece 3'e kadar oynuyorum. Evde benden başka ailem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, uzun zamandır Blue switch kullandım; sesi çok hoşuma gidiyordu ama çok sesliydi. Şimdi Red Switch'e geçeceğim, ama hâlâ içimde o ses için Blue alası geliyor. Sizce ne almalıyım? MTA oynuyorum, hikaye oyunları oynuyorum, FPS oyunları oynuyorum; gece 3'e kadar oynuyorum. Evde benden başka ailem var.
bütçe yeterse manyetik switche sahip modellere yönel hocam.

Bütçen ne? Red switch veya bütçene uygun başka sessiz switche sahip bir klavye alınabilir.

Merhaba, uzun zamandır blue switch kullandım; sesi çok hoşuma gidiyordu ama çok sesliydi. Şimdi red Switch'e geçeceğim, ama hâlâ içimde o ses için blue alası geliyor. Sizce ne almalıyım? MTA oynuyorum, hikaye oyunları oynuyorum, FPS oyunları oynuyorum; gece 3'e kadar oynuyorum. Evde benden başka ailem var.

Hocam bu birazcık zevk meselesi red switch ses olarak çok iyi ve sessiz blue switch dışarıya çok ses veriyor bence red alın.

2 yıl blue switch kullanıp son 2 aydır manyetik ve kırmızı switch karışık olan Apex Proya geçtim. Sesleri red ve manyetik omniswitch'in neredeyse aynı ve çıkan sesin tokluğu bluedan daha güzelmiş. Bir süre sonra blue sıkıyor, red bence doğru karar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı