HP Pavilion 800 Gaming Klavye - İngilizce fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da arkadaşımda bu klavyeden var gayet memnunGateron-Kailh-Cherry switchlerinden biri olsun istiyorum, bu fiyata Cherry bulmak biraz hayal galiba ama kaliteli klavye önerilerinizi bekliyorum.
Switch türleri ne gamakayların sadece tuş dizilimi farkı mı var bir de? Anne 2 pro falan nasıldır?
siteye girdiğinizde zaten orada switch seçenekleri görünüyorSwitch türleri ne gamakayların sadece tuş dizilimi farkı mı var bir de? Anne 2 pro falan nasıldır?
Evet sadece tuş dizilimi farklı bide hangisi bilmiyorum ama birisinin kargo ücreti yok galiba.Switch türleri ne gamakayların sadece tuş dizilimi farkı mı var bir de? Anne 2 pro falan nasıldır?
Switch seçenekleri olarak switch markaları gözükmüyor kendisinin ürettiği switchleri mi var yoksa gözükmüyor mu?siteye girdiğinizde zaten orada switch seçenekleri görünüyor
Evet sadece tuş dizilimi farklı bide hangisi bilmiyorum ama birisinin kargo ücreti yok galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.