Red switch klavye önerisi

Vallahi hocam illallah ettim blue switchden G75'in incelemesinede baktım gecikme sorunuda yokmuş klavye sağlam duruyor. Bu tarz klavyelerin bazilarinda gecikme sorunu oluyor ondan sordum delayı.
Switch kalitesi yüksek hocam, MCHOSE iyi bir marka fiyat performans anlamında. Switch'leri KTT Cabbage Tofu V2, daha önce duymamış olabilirsiniz. KTT OEM bir marka yani farklı markalara switch üretiyor. Örnek olarak AKKO markasını biliyorsunuzdur, onlar aslında KTT üretimi ama AKKO siparişini veriyor ve KTT fabrikasında üretiyorlar. KTT'nin piyasadaki yeri GATERON gibi, o segmentte. İçindeki Switch de Gateron Yellow ile çok karşılaştırılıyor yani bu fiyata bayağı iyi. Malzeme kalitesi de güzel klavyenin ama bazı yerleri böyle çıt çıt ediyor o da gasket yapısından dolayıymış sanırım.Ben Reddragon K530 Pro mavi switch'ten geçtikten sonra bu klavye cennet gibi geldi.

Son düzenleme:
Switch kalitesi yüksek hocam, MCHOSE iyi bir marka fiyat performans anlamında. Switch'leri ktt cabbage tofu v2, daha önce duymamış olabilirsiniz. Ktt OEM bir marka yani farklı markalara switch üretiyor. Örnek olarak Akko markasını biliyorsunuzdur, onlar aslında ktt üretimi ama Akko siparişini veriyor ve ktt fabrikasında üretiyorlar. Ktt'nin piyasadaki yeri Gateron gibi, o segmentte. İçindeki switch de Gateron yellow ile çok karşılaştırılıyor yani bu fiyata bayağı iyi. Malzeme kalitesi de güzel klavyenin ama bazı yerleri böyle çıt çıt ediyor o da gasket yapısından dolayıymış sanırım. Ben Redragon K530 Pro mavi switch'ten geçtikten sonra bu klavye cennet gibi geldi.

Önceden bu markayı hiç duymadım hocam ondan biraz tereddütlü yaklaştım. Klavyenin sesi falan güzelmiş incelemesine baktım forumdan. Bende de şu an Rampage'in blue switch bir klavyesi var satabilirsem bunu satıp üstüne biraz koyup G75'e geçeceğim bende.

Önceden bu markayı hiç duymadım hocam ondan biraz tereddütlü yaklaştım. Klavyenin sesi falan güzelmiş incelemesine baktım forumdan. Bende de şu an Rampage'in blue switch bir klavyesi var satabilirsem bunu satıp üstüne biraz koyup G75'e geçeceğim bende.
Çok iyi olur hocam. MCHOSE çinli bir firma, klavyeleri Custom üretilmiş gibi genellikle. Kaliteli işler yapıyorlar.
KTT de OEM firma olduğu için adlarını genel olarak kullanmazlar, başka markalar adı altında satış yaparlar AKKO, Epomaker gibi. Kendi websiteleri bile yok.
Zaten o ASUS, MSI dediğimiz firmalar da genel olarak KTT gibi OEM firmalardan alıyor. Kendi üretimleri adı altında başkasından alıyorlar.

Çok iyi olur hocam. MCHOSE Çinli bir firma, klavyeleri Custom üretilmiş gibi genellikle. Kaliteli işler yapıyorlar.
Ktt de OEM firma olduğu için adlarını genel olarak kullanmazlar, başka markalar adı altında satış yaparlar Akko, Epomaker gibi. Kendi web siteleri bile yok.
Zaten o ASUS, MSI dediğimiz firmalar da genel olarak ktt gibi OEM firmalardan alıyor. Kendi üretimleri adı altında başkasından alıyorlar.

Valla sağolasın hocam teşekkür ederim. MCHOSE'nin switchleri Custom gibi zaten baya iyi duruyor.

@328914 hocam rahatsız ediyorum tekrar klavyeyi Bluetooth harici kabloyla da kullanabiliyor muyuz?

Son düzenleme:
Çok iyi olur hocam. MCHOSE çinli bir firma, klavyeleri Custom üretilmiş gibi genellikle. Kaliteli işler yapıyorlar.
KTT de OEM firma olduğu için adlarını genel olarak kullanmazlar, başka markalar adı altında satış yaparlar AKKO, Epomaker gibi. Kendi websiteleri bile yok.
Zaten o ASUS, MSI dediğimiz firmalar da genel olarak KTT gibi OEM firmalardan alıyor. Kendi üretimleri adı altında başkasından alıyorlar.

Bir yanlışı düzeltmek istiyorum, KTT’nin kendi sitesi var.

Araştırıp bulamamıştım ama şu an buldum, “KeyTok” diye aratınca çıkıyor.

Monster Pusat K3 Pro kullanıyorum alalı 2-3 yıl oldu şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Sadece başlarda alışması zordu fakat alıştıktan sonra aşırı memnun kaldım. Fiyatı, kendi sitesinde sizin dediğiniz bütçeyle aynı.

@328914 Hocam tavsiyen için çok teşekkür ederim klavyenin sesi olsun kalitesi olsun bayağı iyi mekanikten sonra cennet gibi geldi vallahi 😁

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 19

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı