Red Switch Klavye Önerisi

Makaleler
2
Yer
Miami, FL
Cherry MX Red mekanik anahtarları olan bir klavye satın almak istiyorum. Hazır 11.11 indirimleri geldi sayılır. N11 üzerinde belirli saatlerde indirim kuponları dağıtılıyor, bu kuponlarla birlikte olabildiğince ucuza getirmeye çalışacağım.

Genel olarak MOBA, FPS ve MMORPG oyunlar oynuyorum. Şu an kullandığım klavye Razer Ornata, mecha-membrane Switch kullanıyor yani mekanik hisli. Bu klavyeden memnunum ancak indirimler gelmişken yeni bir klavye almak istedim.

Bütçem 500 TL. Alacağım ürüne karar vermediğim için kampanya saatlerini takip edip birden fazla kupon alacağım. Atıyorum 70 TL indirim kuponu 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli. (Eğer N11 dışında daha uyguna gelecek farklı model bir klavye varsa o tarz önerilere de açığım, N11'de ortalama 70 lira gibi bir indirim alacağım kupon ile. )

Yararlanmak isteyenler için kampanya bağlantısı; Tık Hızında Kupon Kampanyası n11.com’da!

Corsair modellerini özellikle tercih etmiyorum, klavye üzerindeki tuşların yazı fontu aşırı itici geliyor. Klavye üzerindeki şekilli veya abartılı yazı fontlarına karşı çok hassasım. Tercih ettiğim örnek font türü; Product Sans, Arial. Özellikle bu iki font olmak zorunda değil tabii, ancak bu fontlara yakın olması tercihimdir.

Benim aklımda şu an sadece bir model var. Son birkaç gündür araştırma yapıyorum, diğer konulara gelen tavsiyelere de göz atıyorum ancak halen kafamda bir model belirleyemedim.

Aklımdaki klavye; Hyperx Alloy Fps Red Switch Gaming Mekanik Klavye - n11.com

Bu klavyenin RGB modeli aslında asıl dikkatimi çekmişti ancak Cherry MX Switch kullanmıyor diye almaktan vazgeçtim. Önerilerinizde RGB klavye de tavsiye edebilirsiniz.

Bilek desteği benim için önemsiz, şu an kullandığım modelde bilek desteği var. Olmasına rağmen kullanmıyorum, sanırım alışkanlık. Bildiğim kadarıyla klavyenin İngilizce Q veya Türkçe Q olmasının pek bir önemi yok. Yani her ne kadar klavye üzerinde Türkçe karakterler olmasa da L tuşunun yanındaki tuş yine de Ş görevi görecek çünkü Windows üzerindeki klavye tercihim Türkçe Q.

Son düzenleyen: Moderatör:
D&R üzerinde 399 TL'ye buldum ve tam o sırada 15 TL indirim kuponu kazandım. Vakit geçmeden siparişini verdim. Yalnız ben siparişi verdikten sonra ürün stokta değil diye gözükmeye başladı, umarım stok sorunuyla karşı karşıya kalmam.

Dosya Ekleri

• k.PNG
    k.PNG
    7,4 KB · Görüntüleme: 103
D&R üzerinde 399 TL'ye buldum ve tam o sırada 15 TL indirim kuponu kazandım. Vakit geçmeden siparişini verdim. Yalnız ben siparişi verdikten sonra ürün stokta değil diye gözükmeye başladı, umarım stok sorunuyla karşı karşıya kalmam.

Stoktaki son ürünü siz almışsınız. Sıkıntı olmaz merak etmeyin. Bu tarz sitelerin otomatik stok takip sistemi var, satış yapıldığı an stok bittiğinde siteye bilgisi girer.

@erdal ekmekci Tavsiyeniz için teşekkürler, Corsair modellerinin üzerindeki yazı fontundan dolayı pek tercih etmiyorum.

@Sylveon Umarım öyledir. Çünkü bana stok yok paranızı iade edelim derlerse 11.11 indirimleri çoktan bitmiş olabilir :(
Öyle demeyin hocam. K68 klavye kullanıyorum. Üstüne su döküldü, çay döküldü, cips falan girdi aralarına. Bildiğiniz yıkadım klavyeyi, bana mısın demedi :)

@Eryd Yok yanlış anladınız, kalitesine diyebileceğim bir söz yok. 100 farklı konu dolaşmışımdır hep Corsair ürünleriyle ilgili tavsiye aldım. Kaliteli olmasa zaten tavsiye edilmezdi. Sadece fontlara karşı biraz takıntım var diyebilirim. Daha çok sade seviyorum :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı