Red switch mi Blue switch mi?

Makaleler
51
Sizce oyun için hangisi? Aklınıza gelebilecek bütün oyun türlerini oynuyorum. Daha önce internet kafalerde vs. blue switch klavye deneme fırsatım oldu, ama red switch klavye hiç kullanmadım. En ufak sesler bile bazen sinirimi bozabiliyor. Ama red switchin nasıl bir hissiyat verdiğini bilmiyorum, o yüzden çok kararsızım. Teşekkürler şimdiden.

maxresdefault.jpg

Bana göre red switch. Sesi daha doygun ve mavi gibi baş ağrıtacak çık çıklar yapmıyor. Tabi bu benim tercihim videolarını izleyin anlarsınız. Redin sesi gibi hissiyatını da denedim şüphesiz red alırdım ben.

FPS oyunları için red, MOBA oyunları için blue switch kullanılır. Ev ortamında özellikle geceleri blue switch uyuyanları bile rahatsız edebilir çünkü çok seslilerdir. Sesten rahatsız olacaksan blue sakın alma.

Eğer sesten rahatsız oluyorsanız kesinlikle red switch alın.Ben blue switch kullanıyorum ve en kısa sürede red switche geçeceğim.Blue ile redin arasında red daha hızlı bir switch tir.Genelde FPS oyuncuları tercih eder

FPS oyunları için red, MOBA oyunları için blue switch kullanılır. Ev ortamında özellikle geceleri blue switch uyuyanları bile rahatsız edebilir çünkü çok seslilerdir. Sesten rahatsız olacaksan blue sakın alma.
Evimiz 2+1 ve çok büyük değil, ablam ile aynı odada kalıyorum. Yakın bir zamanda 3+1 eve taşınacağız ama bu evde hala rahat bir 5-6 ayım var. Ablam bazen mouse sisinden bile rahatsız oluyor. Blue switch klavyeyi düşünemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı