Red switch mi Blue switch mi?

Evimiz 2+1 ve çok büyük değil, ablam ile aynı odada kalıyorum. Yakın bir zamanda 3+1 eve taşınacağız ama bu evde hala rahat bir 5-6 ayım var. Ablam bazen mouse sisinden bile rahatsız oluyor. Blue switch klavyeyi düşünemiyorum.
Eziyet olur. Kesinlikle red switch al ya da membran.

Evimiz 2+1 ve çok büyük değil, ablam ile aynı odada kalıyorum. Yakın bir zamanda 3+1 eve taşınacağız ama bu evde hala rahat bir 5-6 ayım var. Ablam bazen mouse sisinden bile rahatsız oluyor. Blue switch klavyeyi düşünemiyorum.
Aynen öyle hevesi oluyor ama hevesi kaçınca cidden işkenceye dönüyor.

Sizce oyun için hangisi? Aklınıza gelebilecek bütün oyun türlerini oynuyorum. Daha önce internet kafalerde vs. blue switch klavye deneme fırsatım oldu, ama red switch klavye hiç kullanmadım. En ufak sesler bile bazen sinirimi bozabiliyor. Ama red switchin nasıl bir hissiyat verdiğini bilmiyorum, o yüzden çok kararsızım. Teşekkürler şimdiden.

Eki Görüntüle 660617
Tabii ki red switch. FPS oyunlarında çok daha iyidir. Ayriyeten blue switchteki gibi akşamleyin ev ahalisini ayağa kaldırmaz.

Bir oyun icin switch alinmaz, zevkinize veya kosullariniza gore alinir. Eger kaldiginiz kisi rahatsiz olacaksa sessiz switchler tercih etmeniz gerekiyor. Evde kimse rahatsiz olmaz, tek yasiyorum ve sesli klavyeleri seviyorum derseniz sesli switchler alirsiniz.

Bir oyun icin switch alinmaz, zevkinize veya kosullariniza gore alinir. Eger kaldiginiz kisi rahatsiz olacaksa sessiz switchler tercih etmeniz gerekiyor. Evde kimse rahatsiz olmaz, tek yasiyorum ve sesli klavyeleri seviyorum derseniz sesli switchler alirsiniz.
Blue switch klavyelerde olan takılma hissinin red switchte olmaması beni red switche itiyor.

Blue switch klavyelerde olan takılma hissinin red switchte olmaması beni red switche itiyor.
Red switch'in hissiyati membrane klavye gibi fakat basarken ekstra kuvvet harcamaniz gerekiyor. Blue veya brown switch kullandiktan sonra red switche basinca kusasim geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı