Klavye almayı düşünüyorum aynı klavyenin iki farklı switch seçeneği var. Birisi blue birisi red hangisini alayım? Hem blue hem red switch kullananlar yorumlarsa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Blue alırsan geceleri daktilo gibi çıkan sesten aile fertlerinden birinin seni o klavyenin su tahliye deliklerine sokması an meselesi. Red switch alırsan ses çıkmıyor. Kesinlikle Red switch öneriyorum.Klavye almayı düşünüyorum aynı klavyenin iki farklı switch seçeneği var. Birisi blue birisi red hangisini alayım? Hem blue hem red switch kullananlar yorumlarsa sevinirim.
Klavye almayı düşünüyorum aynı klavyenin iki farklı switch seçeneği var. Birisi blue birisi red hangisini alayım? Hem blue hem red switch kullananlar yorumlarsa sevinirim.
Brown switch.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.