Red switch vs brown switch

Fatleey

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamunaleyküm, bir klavye alacağım. Alacağım klavye Havit Gamenote KB884l. Bu klavyenin iki farklı modeli var, birisi red switch, birisi brown switch. Aralarinda pek de bir fiyat farki yok o yüzden emin olamadim. Hangisini tercih etmeliyim ve farklari nedir?

Al geç. Bu bütçelerde bu tarz ürünler varken, Havit gibi markalara bakılmaz. Pro modelini kullanıyorum, aralarında hissedilecek bir fark yok, bayağı memnunum.

Red switch bastığında hiçbir geri bildirim vermez brown switch de tuşa bastığında bastığını hissedersin.
Red switch brown a göre daha sessizdir. Oyun odaklı alınıyorsa red switch, günlük kullanım yanında da oyuna girerim kafasında iseniz brown alınabilir.

Al geç. Bu bütçelerde bu tarz ürünler varken, Havit gibi markalara bakılmaz. Pro modelini kullanıyorum, aralarında hissedilecek bir fark yok, bayağı memnunum.

Hocam site pek güvenilir gelmedi başk sitede satışı var mıdır?

Red switch bastığında hiçbir geri bildirim vermez brown switch de tuşa bastığında bastığını hissedersin.
Red switch brown a göre daha sessizdir. Oyun odaklı alınıyorsa red switch, günlük kullanım yanında da oyuna girerim kafasında iseniz brown alınabilir.

O zaman brown daha mantikli gibi benim icin.

Webtekno'nun kendi sitesi. Sorun yaşayacağınızı zannetmem. Geri dönüşler var. Bir şey sipariş etmedim, fakat sorun yok deniliyor.

Hocam site pek güvenilir gelmedi başk sitede satışı var mıdır?

O zaman brown daha mantikli gibi benim icin.

Hocam Aula'nın dağıtıcılarından o site. İster Amazon'dan ister Hepsiburada, Trendyol'dan sipariş ver %90'ını bu adam satıyor zaten. Güvenilir sorun olmaz. Ben F87 aldım gayet düzgün geldi.

İstediğin switchi kendine göre seç bence, sesine bak artıları/eksilerine bak ona göre al istediğini. Emin ol red falan filan aradaki farkı gözle bile anlamıyorsun.

Hocam Aula'nın dağıtıcılarından o site. İster Amazon'dan ister Hepsiburada, Trendyol'dan sipariş ver %90'ını bu adam satıyor zaten. Güvenilir sorun olmaz. Ben F87 aldım gayet düzgün geldi.

İstediğin switchi kendine göre seç bence, sesine bak artıları/eksilerine bak ona göre al istediğini. Emin ol red falan filan aradaki farkı gözle bile anlamıyorsun.

Göz değil zaten hissiyat ve ses önemli olan. Her switch değiştirdiğinde farkı hissedersin. Blue çok ses yapar red daha sessizdir brown da hafif geri tepme hissedersin. Kullanıcı nasıl bir hissiyat seviyorsa öyle almalı fark yok demekle olmuyor.

Göz değil zaten hissiyat ve ses önemli olan. Her switch değiştirdiğinde farkı hissedersin. Blue çok ses yapar red daha sessizdir brown da hafif geri tepme hissedersin. Kullanıcı nasıl bir hissiyat seviyorsa öyle almalı fark yok demekle olmuyor.

Red, blue kullandım şu anda greywood V4 var, tek fark eden ses oldu. Fark yok demiyorum ama fark çok az, anca farkı membrandan falan geçersen anlarsın. Abartı bir hissiyat değişimi de yok emin ol. Dediğim fark olmaması değil abartı bir değişim olmaması, bunu rahataça anlayabilmen gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı