Redbox nasıldır?

Beko2853

Picopat
Arkadaşlar, keyifli forumla. R babamı en sonunda interneti değiştirme konusunda ikna ettim, fakat bulunduğum lokasyonda ve apartmanda fiber yok. O yüzden soru açıktır.

Arkadaşlar, keyifli forumla. R babamı en sonunda interneti değiştirme konusunda ikna ettim, fakat bulunduğum lokasyonda ve apartmanda fiber yok. O yüzden soru açıktır.
Rica etsem sorgu yaparmısın?

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2021-01-23_155603_altyapisorgu.netspeed.com.tr.png
    39 KB · Görüntüleme: 48
Vallahi Babam Superbox almıştı sonra Türk telekoma geçtik kötü olduğu için fakat atammıyorum çünkü internet gözükmüyor ve PC'de başka bir internet bağlı

Vallahi babam Superbox almıştı sonra Türk telekoma geçtik kötü olduğu için fakat atammıyorum çünkü internet gözükmüyor ve PC'de başka bir internet bağlı.

Hocam yanlış anlamayın ama bana biraz yalan söylüyorsunuz gibi geldi. İmzanızda masaüstü bilgisayar kullandığınız anlaşılıyor. Peki nasıl internete bağlısınız ve buraya yazıyorsunuz? Ayrıca değerlere internetten değil panel arayüzünden bakacaksınız.

Aslında download kabul ama upload kötü.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2021-01-23_161947_hiztesti.turktelekom.com.tr.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 50
Telefonu bilgisayara bağlayabiliyorsunuz internet için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…