Arkadaşlar, keyifli forumla. R babamı en sonunda interneti değiştirme konusunda ikna ettim, fakat bulunduğum lokasyonda ve apartmanda fiber yok. O yüzden soru açıktır.
Rica etsem sorgu yapar mısın?![]()
Netspeed - İnternet Altyapı Sorgulama
Fiber internet altyapısı hakkında bilgi almak, Fiber altyapı sorgulamak ve fiber internet başvurusu yapmak için sayfamızı ziyaret edin, Limitsiz Evde İnternet keyfini Netspeed ile yaşayın!altyapisorgu.netspeed.com.tr
Şu anda ne kullanmaktasınız evde?Vallahi denedim fakat sorgulayamıyor
Şu anda ne kullanmaktasınız evde?
Açıkçası redbox çok önermiyorum. Superbox bakabilirsiniz. Ayrıca VDSL/ADSL kullanıyorsanız hat değeri atma şansınız var mı?Lanet olası bir Türk Telekom
Vallahi babam Superbox almıştı sonra Türk telekoma geçtik kötü olduğu için fakat atammıyorum çünkü internet gözükmüyor ve PC'de başka bir internet bağlı.
Telefonu bilgisayara bağlayabiliyorsunuz internet için.Hocam yanlış anlamayın ama bana biraz yalan söylüyorsunuz gibi geldi. İmzanızda masaüstü bilgisayar kullandığınız anlaşılıyor. Peki nasıl internete bağlısınız ve buraya yazıyorsunuz? Ayrıca değerlere internetten değil panel arayüzünden bakacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.