Redbox nasıldır?

Hocam yanlış anlamayın ama bana biraz yalan söylüyorsunuz gibi geldi. İmzanızda masaüstü bilgisayar kullandığınız anlaşılıyor. Peki nasıl internete bağlısınız ve buraya yazıyorsunuz? Ayrıca değerlere internetten değil panel arayüzünden bakacaksınız.

Pcim benim telefonuumun interneti bağlı fakat sırf bunun için ev internetine geçip kanser bir 2 dakika geçirdim : D

Hocam yanlış anlamayın ama bana biraz yalan söylüyorsunuz gibi geldi. İmzanızda masaüstü bilgisayar kullandığınız anlaşılıyor. Peki nasıl internete bağlısınız ve buraya yazıyorsunuz? Ayrıca değerlere internetten değil panel arayüzünden bakacaksınız.

Hocam her altyapısı olmayana Superbox önermeyin. Ben 10Mbps limitsiz paketi kullanıyorum. Sürekli bağlantı kopuyor ve download sürekli 1-3 arası yani rezalet. Üstelik modemin üzerindeki sinyal değeri de Full demek istediğim bu arkadaş bence Redbox'a şans versin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı