Reddeden Kızla Nasıl Konuşacağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Selamun aleyküm ben bir kızdan Red yedim Red yediğim zaman tipim falan azcık bozuktu bakımsızdım derslerm aksiyordu aksine şimdi yüzüme jelden tut her şeyi sürüyorum tipim iyi derslerim süper. Kıza açılmaya korkuyorum ne yapacağım akıl verir misin kız için dayak yemiştim kekolardan kıza yan bakmışlardı bende kafa tutmuştum kızın bunlardan haberi yok acaba en yakın arkadaşına kendimi ısındırsam olur mu? 1.5 senedir seviyorum onu.

Ulan hortlatmanın da adabı vardır. Kız şu mesajdan önce aklımın ucundan geçmemişti. Hatırladım şimdi gülmekten yarılıyorum. Ne simp herifmişim birader... Aradan 2 sene geçmiş. Bu süreçte spora başladım fiziğim iyi durumda, boyum kısa ama olsun. Söz yazıyordum uzun zamandır onları şarkıya dönüştürmeyi öğrendim. Saymadım ama bu 2 senede 100 kızla flört etmişimdir. Hiçbirine değer veremiyorum nedense. Her şey elde edene kadar. Yanlış anlaşılmasın kızları kullanmak değil. İşler iyi gitmeye başlar başlamaz saçma geliyor artık bana. Ulan diyorum ne gerek var dertsiz başıma dert. Sınav senem bu yıl, yeni yeni başladım çalışmaya tıkırında ilerliyor. Kısacası beyler kendinize iyi bakın. Gerisi misliyle geliyor.

Karşısına geçip hayır dersen alayınızı sıraya dizer topunuzu döverim diye açıl.

Bırakmanız en doğrusu hocam. Zorlarsanız o iş iyice karmaşıklaşır, ne geri dönüşü olur ne de kurtuluşu. Henüz daha işler sarpa sarmamışken kızı aklınızdan silmeye bakın.
Bırakmanız en doğrusu hocam. Zorlarsanız o iş iyice karmaşıklaşır, ne geri dönüşü olur ne de kurtuluşu. Henüz daha işler sarpa sarmamışken kızı aklınızdan silmeye bakın.
Pü konu eskiymiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…